Goodyear anunță că MG a ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 în Europa.

Goodyear Wolverhampton and MG
Goodyear anunță că MG a ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 în Europa.

MG3 va fi echipat cu EfficientGrip Performance de la Goodyear în dimensiunile 195/55R16 87V. Caracterisicile principale ale anvelopei, printre care se numără și rezistență scăzută la rulare și o aderență excelentă pe carosabil umed, sunt în linie cu caracteristicile noului MG3, care este catalogat drept o mașină economică și prietenoasă cu mediul înconjurător, destinată conducătorilor amatori de curse distractive și la modă. Anvelopele Goodyear au fost testate alături de alte produse ale unor mărci de top înainte de câștiga poziția fruntașă și înainte ca Goodyear să fie alesă furnizor de echipare original pentru MG.

Guy Jones, MG’s Sales & Marketing Director, afirmă: “E minunat că MG3-ul nostru rulează, în asamblare finală, aici la MG Birmingham, cu anvelope Gooodyear.”

Noua EfficientGrip Performance, disponibil în 56 de tipuri și dimensiuni, oferă unele dintre cele mai înalte grade ale eficienței potrivit noii etichete europene disponibile acum pe piață, în multe dimensiuni având grad A la aderența pe carosabil umed și B la rezistența la rulare, conform noii scheme de etichetare UE în vigoare.[1]

Noua anvelopă EfficientGrip Performance este utilată, deasemenea cu tehnologii de ultimă oră. Printre acestea se numără și produsul de marcă al Goodyear, tehnologia WearControl, care contribuie la caracterul echilibrat al acestei anvelope, oferind o aderență pe carosabil umed și o rezistanță la rulare optime de-a lungul întregului ciclu de viață al anvelopei.

Rezistența scăzută la rulare și, prin urmare consumul scăzut de carburant, este coordonată de formula compusului anvelopei, ce reduce temperatura în partea de jos a peretelui lateral, scăzând rezistența dintre anvelopă și carosabil. Tehnologia avansată CoolCushion Layer garantează faptul că temperatura este țnută sub control și redusă de-a lungul suprafeței anvelopei, cescând succesul anvelopei în atingerea gradelor înalte ale etichetei. O configurație optimă a umărului lateral al anvelopei, precum și un șanț foarte subțire de-a lungul umărului lateral, contribuie la scăderea zgomotului produs de anvelopă.

Michael Wynn, Account Executive OE Consumer Tires la Goodyear afirmă: “ Suntem mulțumiți și mândri să echipăm noul vehicul produs de MG la Longbridge.”

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division


[1] 87% din dimensiunile anvelopelor existente pe piața europeană de înlocuire sunt certificate la nivelul BA.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii