Simone Tempestini si Florin Tincescu, juniorii Napoca Rally Academy, isi continua in acest weekend programul de pregatire pentru sezonul 2014.

Florin Tincescu  Citroen C2 R2 Max
Simone Tempestini va lua startul cu Skoda Fabia S2000 la Prealpi Mastershow.
Florin Tincescu cu Citroen C2 R2 Max si un copilot nou in Italia.
Prealpi Mastershow se desfasoara in perioada 7-8 decembrie la Treviso.

Simone Tempestini si Florin Tincescu, juniorii Napoca Rally Academy, isi continua in acest weekend programul de pregatire pentru sezonul 2014. Cei doi vor lua startul cu Skoda Fabia S2000, respectiv Citroen C2 R2 Max, la Prealpi Mastershow. 

Dupa sesiunea de teste efectuata imediat dupa Sibiu Rally Show, Simone Tempestini si Florin Tincescu isi continua pregatirile pentru sezonul 2014 intr-o competitie tip Ronde in Italia. In acest weekend, la Prealpi Mastershow, Simone Tempestini va participa la prima sa cursa cu modelul Skoda Fabia S2000. „Anul trecut am participat aici cu Subaru si acum voi continua acomodarea cu modelul S2000. Fiecare kilometru parcurs cu noua masina este extrem de important si voi incerca sa cresc ritmul la fiecare trecere pe proba”, a spus Simone Tempestini.

Florin Tincescu va lua startul la Prealpi Mastershow 2013 cu modelul Citroen C2 R2 Max si cu un copilot nou: Carmen Poenaru. „Din pacate, Iulian Nicolaescu nu va putea lua startul la toate etapele datorită programului mult prea incarcat de anul viitor - participari in ERC, CNR, teste si alte acţiuni -  pentru ca este profesor. Imi pare rau ca nu va mai fi alaturi de mine si in sezonul viitor. Deocamdata nu am luat inca o decizie finala, dar voi lua startul la o serie de etape de test si voi decide ulterior impreuna cu echipa care este cea mai buna solutie”, a spus Florin Tincescu.

Prealpi Mastershow are o lungime totala de 130,35 kilometri, dintre care 34,8 sunt de proba speciala. In program este o singura proba, care va fi parcursa in sens invers fata de anul trecut, cu o lungime de 8.7 kilometri si care va fi parcusa de 4 ori in acest weekend.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii