Organizatorii Raliului Sibiului si ai celorlalte 11 etape incluse in Campionatul European de Raliuri au primit un premiu special din partea Eurosport Events la gala ERC de la Paris. Raliul Sibiului face parte si in 2014 din calendarul ERC.

Gala FIA ERC
Seara castigatorilor din Campionatul European de Raliuri.
Organizatorii Raliului Sibiului au fost prezenti la gala ERC de la Paris.
Raliul Sibiului confirmat oficial printre cele mai bune etape din Europa in calendarul din 2014.

Organizatorii Raliului Sibiului si ai celorlalte 11 etape incluse in Campionatul European de Raliuri au primit un premiu special din partea Eurosport Events la gala ERC de la Paris. Raliul Sibiului face parte si in 2014 din calendarul ERC.

Marti seara, la Automobil Clubul Francez din Paris, a avut loc gala premiilor din Campionatul European de Raliuri, organizata de Eurosport Events, promotorul campionatului. La ceremonie a participat, alaturi de alti 250 de invitati, si Jean Todt, presedintele FIA

In afara premiilor acordate castigatorilor din sezonul 2013, Eurosport Events i-a premiat si pe cei 12 organizatori ai etapelor din sezonul 2013, urmand ca din sezonul viitor sa se acorde si "Premiul pentru cea mai buna etapa" din campionat. "A fost o onoare pentru noi sa fim alaturi de ceilalti 11 organizatori la Paris pentru a primi acest premiu. In 2014, Raliul Sibiului se afla in fata celei mai mari provocari din istorie si vom face tot posibilul ca etapa de anul viitor sa candideze la premiul pentru cel mai bine organizat raliu", a spus Sorin Itu, organizatorul etapei de la Sibiu.

Una din noutatile anuntate cu ocazia galei de la Paris a fost si faptul ca incepand cu anul 2014 se vor acorda si trei titluri speciale pentru cei mai buni piloti pe zapada, asfalt si macadam. Raliul Sibiului, programat pentru prima oara in istorie in perioada de iarna (27 februarie - 1 martie 2014), va decide cel mai probabil titlul de campion pe zapada si gheata. "Este o idee noua care ii va ambitiona si mai mult pe piloti, mai ales ca participantii vor beneficia de o mediatizare si mai mare pe platforma Eurosport la nivel pan european, iar acest lucru inseamna o prezenta mai mare de echipaje pe lista de start a fiecarei etape", a mai adaugat Sorin Itu. Titlul de campion pe zapada si gheata se va acorda dupa primele trei etape ale sezonului: Jaennerallye Austria, Rally Liepaja Letonia si Sibiu Rally Romania.

Raliul Sibiului a fost inclus pentru a doua oara consecutiv in Campionatul European de Raliuri si se va desfasura in perioada 27 februarie - 1 martie 2014, fiind pentru prima oara in istorie cand aceasta etapa este programata in perioada de iarna.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii