Sporturi pe roti sau sporturi de intretinere?

Casca moto V210-XL
Foto: www.sportisima.ro
Zilele trecute am fost intrebat pe e-mail de catre un cititor pasionat de sporturile pe roti de unde isi poate procura o casca moto. Si chiar daca pe acest blog auto publicam de regula articole auto, din cand in cand mai facem lobby si pentru sporturile pe 2 roti, publicand diverse comunicate de presa din lumea moto.

Un motiv in plus sa ii raspund cititorului Autovital.ro intr-o maniera mai inedita, prin intermediul unui articol, mai ales pentru ca am aflat de curand de la un coleg de serviciu, pasionat de asemenea de nemarginitul univers moto, de existenta unui magazin online specializat pe produse din lumea sporturilor, inclusiv cele pe roti, de unde si-a procurat chiar o casca moto deosebita.

Este vorba despre Sportisima.ro, ce are si un slogan deosebit, pe care pe mine unul m-a atras de la inceput: “Sportisima-indragostiti de sport”, mai ales pentru ca si eu un sunt un mare iubitor al sportului in general. Si din ce am observat, pe acest website se pot comanda 31 de modele de casti moto, cel putin atatea modele sunt disponibile la ora la care scriu si public acest articol, suficiente cred cat sa puteti alege casca moto preferata.

Si pentru ca tot am adus aminte de Sportisima.ro, sa va mai aduc la cunostiinta si de existenta benzilor de alergare pe acest magazin online, care au o mare cautare in ultimul timp, mai ales stiut fiind faptul ca romanii, datorita timpului liber din ce in ce mai redus, nu mai reusesc sa faca miscare pe terenurile sau in salile de sport si acestea din ce in ce mai putine si prefera sa faca sport acasa.

Banda alergare DHS 1140V
Foto: www.sportisima.ro
Si cum sa faci sport acasa mai bine, decat alergand pe o banda de alergat? In acest fel, nu mai trebuie sa ne deplasam la o sala de sport, deci nu mai pierdem timp si bani pe deplasari, nu mai trebuie sa platim abonament la sala si multe alte avantaje pe care le ofera un astfel de aparat in propria casa.

Iar din ce am observat, preturile pleaca de la 1529 lei, atat cat costa banda de alergare DHS, model 1140V, ce are o greutate bruta de 59 kg si suporta o greutate maxima de 100 kg. Aceasta banda de alergare are o suprafata de alergare de 120 x40 cm, pe care putem alerga cu viteze cuprinse intre 1 si 12 km/h, dispune de un ecran LCD si un computer cu functii multiple: puls, timp, viteza, distanta si calorii.

Va invit si voi sa va alegeti casca moto sau banda de alergat preferata, sau de ce nu, orice produs din lumea sporturilor, pentru ca pana la urma, sportul inseamna sanatate!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii