Andrea Crugnola ataca europeanul de raliuri cu echipa Napoca Rally Academy

Andrea Crugnola
Andrea Crugnola se alatura echipei Junior NRA.
Pilotul italian va concura in Campionatul European de Raliuri.
Sezonul incepe cu Rally Liepaja in Letonia.

Campionul Italiei la Juniori, Andrea Crugnola se alatura in 2014 echipei de juniori Napoca Rally Academy. Italianul, 24 de ani, va concura cu un Peugeot 208 R2 la sase din cele sapte etapel din europeanul de raliuri incluse in Junior ERC.

Dupa ce a castigat titlul la juniori in Italia, Andrea Crugnola va concura anul acesta in Campionatul European de Raliuri alaturi de Napoca Rally Academy, echipa care a pus bazele unui program special pentru juniorii Florin Tincescu si Simone Tempestini pentru urmatorii doi ani. „Sunt incantat ca cel mai bun junior din Italia a ales sa se alature echipei Napoca Rally Academy pentru campania sa din Campionatul European de Raliuri. Sunt sigur ca Andrea Crugnola va creste competitivitatea in cadrul echipei noastre si vom vedea o lupta interesanta intre pilotii NRA pe probele speciale”, a spus Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

Andrea Crugnola va concura impreuna cu copilotul sau Michele Ferrara pe un Peugeot 208 R2. „Pentru mine acest pas este oportunitatea perfecta de a ma afirma la nivel international. Sunt bucuros ca mi-am atins obiectivul si ca anul acesta pot concura in ERC. Sper ca voi rasplati increderea pe care echipa o are in mine cu rezultate de top”, a spus Andrea Crugnola.

Inaintea startului in Rally Liepaja, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri si prima in care puncteaza si juniorii, Crugnola mai are programata o sesiune de teste pentru a se acomoda cu zapada si gheata. Rally Liepaja se va desfasura in perioada 31 ianuarie – 2 februarie. Pilotul italian va participa la sase din cele sapte etape din Junior ERC: Letonia, Azore, Belgia, Cehia, Elvetia si Corsica.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii