Juniorii echipei Napoca Rally Academy vor testa, in acest weekend, pe doua probe speciale incluse in Danube Delta Rally®, cu modelele Citroen DS3 R3 si Citroen C2 R2 Max. La sesiunea de teste va participa si Simone Campedelli.

Florin Tincescu
Florin TIncescu
Simone Tempestini
Simone Tempestini
Simone Tempestini va testa modelul Citroen DS3 R3 pe macadam.
Florin Tincescu se pregateste pentru startul in Campionatul European de Raliuri.
Simone Campedelli revine in Romania pentru sesiunea de teste a juniorilor NRA.

Juniorii echipei Napoca Rally Academy vor testa, in acest weekend, pe doua probe speciale incluse in Danube Delta Rally®, cu modelele Citroen DS3 R3 si Citroen C2 R2 Max. La sesiunea de teste va participa si Simone Campedelli.

Simone Tempestini si Florin Tincescu vor continua cu pregatirea pentru campania din sezonul 2014 pe specialele Eoliene si Babadag, incluse si in editia din 2014 a Danube Delta Rally®. La testul pe macadam, propgramat sambata si duminica, va participa si Simone Campedelli, multiplu campion in Italia, care il va ajuta pe Simone Tempestini sa se acomodeze mai repede cu modelul Citroen DS3 R3 cu care va concura anul acesta in Junior WRC si Citroen Top Driver.

„Nu am parcurs pana acum foarte multi kilometri cu aceasta masina si aveam nevoie de un test pe macadam inaintea inceperii campaniei internationale. Vor fi doua zile de teste intense in care imi doresc sa parcurg cat mai multi kilometri. Sunt sigur ca voi invata multe de la Campedelli si cred ca va fi o experienta utila inaintea primei etape programata cu aceasta masina”, a spus Simone Tempestini.

Florin Tincescu va testa si el pe aceleasi probe speciale cu modelul Citroen C2 R2 Max. Pilotul Napoca Rally Academy va participa la sase din cele sapte etape incluse in Junior ERC, prima dintre ele, in Letonia, fiind programata in perioada 31 ianuarie – 2 februarie. „A mai ramas foarte putin pana la startul etapei din Letonia si vreau sa fiu cat mai bine pregatit la startul in Campionatul European. Este un an foarte important pentru ca trebuie sa adun cat mai multa experienta pentru ca apoi sa ne luptam pentru titlu. Am o sansa uriasa acum si vreau sa demonstrez echipei ca merit locul din Junior ERC”, a spus Florin Tincescu.

Testele juniorilor Napoca Rally Academy sunt programate sambata si duminica incepand de la ora 10:30.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii