Ce vestimentatie alegem la volan?

Trening barbat Adidas Entry Knit
Foto: www.fashionus.ro
V-ati gandit vreodata care este cea mai potrivita tinuta pentru un conducator auto, dar si pentru pasagerii care il insotesc intr-un autoturism la un drum mai lung? Ei bine, intrebarea aceasta mi-am pus-o imediat dupa ce am condus cateva sute de kilometri pe drumurile din Romania. Si mi-am pus aceasta intrebare mai ales pentru ca atunci cand am plecat la drum, am plecat in graba, fara sa am timp sa ma gandesc prea mult la tinuta mea.

Binenteles ca am plecat intr-o tinuta casual, pe care o prefer de regula si in viata de zi cu zi, dar pe care nu cred ca o voi mai alege si data viitoare, atunci cand voi sta intr-o masina ore intregi. Si acest lucru pentru ca mi se pare mai comod sa alegi o tinuta sport la volan, dar si in postura de pasager, pentru a te simti mai lejer acele multe ore in care parca drumul nu se mai termina, destinatia finala parand cu fiecare kilometru ce trece mult mai departe decat este cu adevarat.

Si uite asa am inceput sa caut pe internet magazine online ce au ca domeniu principal vanzarea de imbracaminte, incaltaminte si diverse accesorii care sa completeze vestimentatiile alese. Si nici bine nu am inceput cautarea pe web ca am si descoperit FashionUs Magazin Online, un webshop clasic, dar foarte bine pus la punct, din toate punctele de vedere, in care putem identifica ce ne dorim.

In cazul de fata eu as alege un trening Adidas, un tricou, tot Adidas, pentru a fi in aceeasi nota si o pereche de adidasi, binenteles tot firma Adidas. Sa mai spun ca as alege drept accesorii o sapca si o geanta sport, va las pe voi sa ghiciti marca. J In concluzie, as alege o vestimentatie sportiva completa, marca Adidas cum am mai spus, care sa imi confere un confort cat mai mare la volan, pentru ca drumul sa para mai mic decat este in realitate.

Acum sa nu credeti ca vestimentatiile sport sunt singurele disponibile pe site-ul www.fashionus.ro. Din contra, pe FashionUs puteti gasi o gama foarte variata de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pentru femei, barbati si copii, ce acopera branduri renumite precum Adidas, Calvin Klein, Chanel, Diadora, Disney, Denim Rebel, Dream Girl, Elle, Filla, Forever, H&M, Jordan, Kappa, Lacoste, Lady Gaga, Lotto, Monaco, Papaya, Puma, Red Queen, Reebok, Umbro, Zara si multe altele.

Voi ce tinuta ati alege pentru condus la drum lung de pe www.fashionus.ro?
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. mie imi place imbracamintea sport...e mai usoara, mai comoda si imi vine bine....acum fiecare cu stilul lui, desigur!

    RăspundețiȘtergere