Anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX, disponibile pentru toate modelele Iveco Stralis.

Goodyear-Iveco
Anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX, disponibile pentru toate modelele Iveco Stralis.

Camioanelor de Iveco li se vor furniza cele mai recente anvelope proiectate pentru un kilometraj sporit și pentru mai multă eficiență din punct de vedere al consumului de carburant.

Recent lansatele anvelope Goodyear KMAX și FUELMAX vor fi curând disponibile pentru gama de camioane deținătoare a numeroase titluri în cursele de profil de la Stralis. Începând cu luna februarie 2014, 11 tipuri de anvelope de dimensiuni diferite, proiectate pentru un kilometraj sporit și pentru o mai mare eficiență din punct de vedere al consumului de carbuant, vor fi livrate pentru echiparea de fabrică. Goodyear și Iveco au colaborat anul trecut în Italia, la Milano pentru lansarea noii game de anvelope, demostrând operatorilor beneficiile atât la nivelul anvelopelor cât și la nivelul camionului ca întreg.

”Ne încântă faptul că  Iveco a selectat anvelopele Goodyear KMAX și  FUELMAX, care vor fi disponibile pentru gama Stralis”, a afirmat Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. ”Pentru lansarea noilor anvelope, Iveco a lucrat alături de noi și a demonstrat care sunt beneficiile economice oferite de camioanele sale echipate cu anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX. Rezultatele au fost impresionante și au pus în lumină avantajele utilizării unor anvelope cu performanțe economice excelente.”

 “Suntem foarte mândri de performanțele economice ale gamei Iveco Stralis. Echiparea cu cele mai recente anvelope Goodyear KMAX FUELMAX va contribui în continuare la creșterea performanțelor și îi va ajuta pe clienții noștri să reducă și mai mult costurile de operare.”, a afirmat Giuliano Giovannini, Director al  Iveco Product Marketing.

Disponibilă în varianta pentru remorcă sau pentru configurația de cabină cu șasiu, Gama Stralis  reunește versiunile Hi-Street pentru curse de zi, varianta cabină de dormit Hi-Road și variant Hi-Way – cabină de dormit de lățime maximă. Prototipul Iveco Stralis Hi-Way a fost votat Camionul Internațional al anului 2013 de către 25 de jurnaliști de prestigiu din domeniul vehiculelor comerciale.

Performanțele la nivelului creșterii kilometrajului reprezintă principalul avantaj pe care îl oferă gama Goodyear KMAX, nefiind afectate alte criterii importante. Gama Goodyear FUELMAX optimizează eficiența  la nivelul consumului de carburant, în combinație cu un kilometraj crescut[1]. Ambele game oferă aplicații pentru transportul pe distanțe mari și pentru transportul regional.

Anvelopele High Load oferă o capacitate mai mare de încărcare pentru puntea din față, în acord cu solicitările unora dintre cele mai recente generații de camioane.

Despre anvelopele KMAX și  FUELMAX  
Gama Goodyear KMAX este dedicată creșterii kilometrajului în aplicațiile de pe șosea. KMAX maximizează potențialul de creșterea al kilometrajului și puterea de tracțiune pe parcursul unui an întreg, fără a compromite alte zone  importante de performanță. Gama KMAX include anvelopa KMAX S pentru axa de direcție, anvelopa KMAX D pentru puntea de tracțiune și anvelopa KMAX T pentru remorcă. Anvelopa KMAX D pentru puntea de tracțiune are o capacitate pentru un an întreg, grație întrunirii exigențelor pentru anvelopele de iarnă, având nu numai marcajele M+S, dar și simbolurile “munte”  și “munte și fulg de nea” (3PMSF), ele indicând faptul că aceste anvelope îndeplinesc cerințele pentru condiții de iarnă grea, care sunt esențiale în anumite zone pentru a putea face față  condițiilor meteorologice dure.

Gama FUELMAX include anvelopele pentru axa de direcție FUELMAX S, anvelopele pentru puntea de tracțiune FUELMAX D și anvelopele pentru trailere FUELMAX T. Rezistența scăzută la rulare este atributul cel mai important al acestor anvelope, fără a fi compromise kilometrajul, frânarea pe carosabil umed sau alte aspecte cheie ale performanței. Anvelopa pentru puntea de tracțiune FUELMAX D întrunește exigențele cerute de marcajele M+S și 3PMSF, ceea ce face din ele anvelope autentice pentru orice tip de sezon.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partn


[1] Teste comparative efectuate de Goodyear Innovation Center Luxembourg pe dimensiunile 315/70R22.5 demonstrează că noile anvelope Goodyear FUELMAX S și FUELMAX D de direcție și de tracțiune oferă o îmbunătățire a kilometrajului de până la 15%, respectiv 15% vs.anvelopele Goodyear Marathon LHS II and LHD II 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii