Louis Vuitton creeaza o colectie speciala pentru BMW i8

Louis Vuitton creeaza o colectie speciala pentru BMW i8
Genţi de avangardă realizate din fibră de carbon create de o marcă de lux pentru unul din cele mai spectaculoase automobile sport din lume.

Louis Vuitton, pionierul artei în călătorie, a creat un set special de călătorie pentru cel mai avangardist automobil sport - modelul hibrid plug-in BMW i8. Colecţia inovatoare cuprinde două genţi de călătorie, o servietă business şi o geantă pentru costume. Pentru a asigura utilizarea optimă a spaţiului, piesele de călătorie au fost adaptate pentru a se potrivi perfect în interiorul BMW i8.

"BMW şi Louis Vuitton împărtăşesc o apreciere profundă a tradiţiei şi un angajament pentru dezvoltarea viitoare constantă", a declarat Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design. "Utilizarea CFRP (Fibră de Carbon Ranforsată cu Plastic) pentru revoluţionarul automobil sport BMW i8 reprezintă dovada filosofie construcţiei ultrauşoare inteligente. Iar Louis Vuitton a demonstrat aceeaşi convingere în inovaţie, estetică şi design ultrauşor pentru a crea colecţia exclusivă de genţi, adaptată perfect noului BMW i8."

Distincţie şi eleganţă - designul
Cu o nuanţă discretă, negrul carbon al acestei game de bagaje se potriveşte perfect culorilor BMW i8. Aspectul sofisticat se datorează inconfundabilului model cadrilat Damier - o emblemă a casei Louis Vuitton - şi semnăturii Louis Vuitton gravată cu laser. Culorile negru şi albastru electric utilizate în căptuşeala cu microfibră au fost inspirate de culorile emblematice pentru BMW i, iar mânerele genţilor sunt realizate din piele colorată natural, un simbol al calităţii Louis Vuitton. Toate piesele colecţiei, cu excepţia genţii pentru costume, dispun de ecusoane din piele pentru nume şi tradiţionalul lacăt Louis Vuitton.

Patrick-Louis Vuitton, directorul de comenzi speciale Louis Vuitton şi strănepotul fondatorului casei, a declarat: "Această colaborare cu BMW sintetizează valorile comune privind creativitatea, inovaţia tehnologică şi stilul. La Louis Vuitton, măiestria noastră a fost supusă unei provocări deosebite în cadrul acestui proiect foarte special, în care am utilizat inventivitatea şi atenţia la detalii pentru a crea un set de bagaje de lux adaptat perfect. Aceasta este expresia pură a artei călătoriilor."

Dezvoltare durabilă - materialul

Inspirat de designul vizionar al BMW i8, genţile şi geamantanele - asemenea inovatoarei celule a pasagerilor de la automobilul sport - sunt realizate integral din fibră de carbon. Acest material revoluţionar - deopotrivă, foarte uşor şi extrem de rezistent - a fost utilizat de Louis Vuitton pentru a crea o ţesătură specială. Oferă un nivel mai înalt de robusteţe şi rezistenţă - ca atare, face faţă rigorilor călătoriei, indiferent cât de lungă şi dificilă este aceasta.

Adaptate pentru BMW i8 - genţile
Piesele exclusive create de Louis Vuitton se potrivesc perfect în BMW i8. Weekender GM i8, cu curele de transport în mână şi pe umăr, are designul adaptat pentru a intra în portbagaj, în timp ce Garment Bag i8 este potrivit pentru etajera spate de la BMW i8. Business Case i8, cu carcasă robustă şi ideală pentru transportul unui laptop, se potriveşte cu forma scaunelor din spate, în timp ce micul Weekender PM i8 este conceput să stea pe suprafaţa servietei.

Gama de bagaje Louis Vuitton va fi disponibilă la cerere în anumite magazine Louis Vuitton de pe mapamond (München, Milano, Londra, Paris, Moscova, Dubai, New York, Los Angeles) cu începere de la 1 aprilie 2014.

Un automobil sport revoluţionar - BMW i8
BMW i8 reprezintă primul model hibrid plug-in din portofoliul BMW Group - totodată, cel de-al doilea la mărcii BMW i. Este un model cu 2+2 locuri care are un design vizionar şi care utilizează tehnologia construcţiei ultrauşoare inteligente combinând o caroserie din fibră de carbon cu un şasiu din aluminiu într-o arhitectură pe care BMW a denumit-o BMW LifeDrive. Prin sistemul hibrid plug-in, BMW i8 reuneşte avantajele propulsiei inovatoare electrice şi cea mai nouă tehnologiei a motorului cu ardere internă. Rezultatul este o experienţă extraordinară a condusului, care oferă dinamica unui automobil sport (0-100 km/h în 4,4 secunde) împreună cu consumul de combustibil şi emisiile unei maşini mici de oraş (2,1 l/100km; 49 g CO2/km). Aceasta înseamnă nu doar condus integral electric, fără emisii, pe traseele urbane, ci şi performanţe sportive oricând este necesar. Personalitatea atletică a acestui automobil sport revoluţionar se manifestă evident în designul său: proporţiile clasice ale unui automobil sport, uşi "aripă de fluture" spectaculoase, linii clare şi minimaliste şi o siluetă joasă - toate contribuie la forma dinamică şi puternică a maşinii. Caracterul sportiv al exteriorului BMW i8 realizează o tranziţie perfectă spre designul interior orientat spre viitor.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii