Dunlop, unul din producătorii de anvelope de înaltă și ultra-înaltă performanță lideri la nivel mondial, are în centrul atenției, la Salonul Internațional Auto de la Geneva din 2014, poziționarea sportivă și dinamică a mărcii sale.

Dunlop AMG CLA Fitment
Dunlop, unul din producătorii de anvelope de înaltă și ultra-înaltă performanță lideri la nivel mondial, are în centrul atenției, la Salonul Internațional Auto de la Geneva din 2014, poziționarea sportivă și dinamică a mărcii sale. În plus, față de echiparea noului Mercedes-Benz CLA 45 AMG cu noile anvelope Dunlop Sport Maxx RT, expuse la Geneva, Dunlop a fost recent aprobată ca marcă de echipare pe un număr semnificativ de mașini AMG de top.

Dezvoltarea încununată de succes a anvelopelor de curse pentru modelul SLS AMG GT3
Ca urmare a parteneriatului extins și în domeniul curselor, Dunlop este partener tehnic pentru departamentul sport al clientului său AMG și a oferit anvelope de curse cu un nivel tehnologic avansat pentru modelul Mercedes-Benz SLS AMG GT3, încă din 2011. Numerosele victorii în curse, cum ar fi cursele de la Nürburgring din Campionatul de Anduranță VLN, și coroana de lauri a gloriei obținută în cursa de 24 de ore de la Nürburgring din 2013, sunt suficiente dovezi al succesului și ale cooperării continue dintre cele două companii.

Echipare originală pe modelele Mercedes-AMG
Astăzi, cooperarea dintre Dunlop și Mercedes-AMG traversează acum câteva modele de mașini. În 2012 noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series a fost livrat către clienți echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race ca parte a unui pachet special numit “Track Package”. În 2013 ambele modele A 45 AMG și CLA 45 AMG au fost livrate către clienți fiind echipate cu anvelope Dunlop’s Sport Maxx RT, echiparea cu aceste anvelope optimizând performanța frânării și făcând mai precisă manevrabilitatea noilor modele. În momentul de față, SLS AMG GT’s "Final Edition" vine și el echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race. Pe lângă aceste echipări de fabrică, Dunlop furnizează deasemenea echipare pentru modele precum ML 63 AMG, SL 65 AMG și CL 63 AMG. Toate anvelopele sunt special livrate de Dunlop pentru Mercedes-AMG și pot fi identificate după marcajul "MO" înscripționat pe anvelope.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii