Banca Transilvania si Napoca Rally Academy sustin siguranta rutiera.

Banca Transilvania si Napoca Rally Academy sustin siguranta rutiera
BT deruleaza o campanie pentru clientii din Brasov prin care pot castiga cursuri de conducere defensive.
Clientii BT vor fi surprinsi cu un TAXI special.
La Brasov, pe 20 martie, incepe Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Banca Transilvania si Napoca Rally Academy au demarat o campanie de sustinere a sigurantei rutiere pentru clientii BT din Brasov, orasul care gazduieste prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Banca Transilvania, partener traditional al echipei Napoca Rally Academy, desfasoara o campanie de sustinere a sigurantei rutiere pana pe 25 martie 2014. Clientii BT se pot inscrie in campanie pe site-ul www.bancatransilvania.ro/raliu si vor intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 20 de cursuri de defensive driving, organizate de catre pilotii NRA.


Cursurile se vor desfasura pe data de 29 martie la Brasov, orasul care gazduieste si prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, programata in perioada 20 – 22 martie. In cadrul campaniei, in Piata Sfatului din Brasov va fi expusa una dintre masinile cu care Napoca Rally Academy a castigat titlul de campioana europeana, iar in zilele de 19 si 20 martie pilotii NRA vor oferi clientilor BT o experienta inedita. Clientii BT prezenti in sucursala BT din Brasov vor putea opta pentru serviciul de taxi cu o masina de raliu, iar pilotii Napoca Rally Academy ii vor transporta la destinatia dorita de acestia.

“Banca Transilvania este partenerul traditional al echipei si ma bucur ca se implica alaturi de noi in campaniile de siguranta rutiera, acesta fiind unul din vectorii pe care dorim sa-I promovam atunci cand participam in competitii. Sunt sigur ca experienta de la Brasov va fi una inedita pentru clientii BT si sper ca prin aceste actiuni sa-I convingem apoi sa ne urmareasca si pe probele speciale”, a spus Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy.  

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii