Privind în urmă, peste cei 100 de ani de istorie în prelucrarea metalelor, BORBET are numai motive de mândrie. Această tradiție are ca principiu evoluția constantă, care se evidențiază într-o expertiză consistentă, în inovarea și calitatea roților BORBET, atribute dovedite de nenumărate ori.

Borbet Rinspeed Exchange Concept
Privind în urmă, peste cei 100 de ani de istorie în prelucrarea metalelor, BORBET are numai motive de mândrie. Această tradiție are ca principiu evoluția constantă, care se evidențiază într-o expertiză consistentă, în inovarea și calitatea roților BORBET, atribute dovedite de nenumărate ori.

Experții în aliaje ușoare, din regiunea Hochsauerland din Germania, au oferit vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva două puncte de atracție. Atunci când cel mai recent proiect al  vizionarului producător și creator de  automobile RINSPEED și-a prezentat noul concept în hala 6, la standul 6240, producătorul de jante BORBET a fost și el aproape. Această companie de familie a contribuit cu roțile corespunzătoare pentru acest studiu automobilistic.

Proiectul “XchangE”, un concept futurist de mașină care se conduce singură, a fost echipat cu o ediție specială BORBET BLX, într-o variație cromatică foarte specială. Design-ul jantei se distinge prin dimensiunile impunătoare, precum și prin estetica sa nobilă, superioară, la care se adaugă tratamentul de suprafață “Reflectic”. Aceasta este o combinație unică între un luciu de acoperire și un luciu intens rezultat prin lustruire, care oferă jantei o strălucire întunecată și în același timp un efect de luciu intens.

Borbet MC
În pofida scenariilor futuriste, roțile BORBET BLX au putut fi văzute și admirate în realitate la Salonul Auto de la Geneva, la standul partenerului său elvețian, Carex, în hala 7 la standul 7430. În clasica și atemporala nuanță Brilliant Silver, precum și nobila versiune Black Polished Matte, acest design premium de jantă este disponibil acum în câteva dimensiuni demne de toată lauda, de la 8.5 x 18 la 9.5 x 20.

Al doilea punct de atracție oferit de experții în aliaje ușoare de la BORBET a fost designul nou, sportiv și performant de jantă BORBET MC, ce i-a așteptat pe jurnaliști și vizitatori la standul Carex în hala 7 la standul 7430. Potrivit pentru echiparea automobilelor și sedanelor Porsche Boxster, Cayman și  Panamera, designul de jantă MC accentuează, cu eleganță și dinamism, estetica mașinilor sport de top. Profilul de jantă BORBET MC este disponibil în mărimile 8.5 x 19, 10 x 19 și 11 x 19. Precizia asamblării monturilor asigură  o stabilitate optimă pentru modele de serie.

Selectarea atentă a suprafețelor în puternica variantă “Black Glossy” și clasicul design “Brilliant Silver”, împreună cu design-ul în 10 spițe, au fost atracții garantate ce au reunit individualitatea și puritatea preciziei pentru producătorul german de jante pentru mașini sport.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii