ŠKODA Octavia este câştigătoarea concursului Autovot la categoria „Maşini Accesibile”.

Skoda Octavia
ŠKODA Octavia este câştigătoarea concursului Autovot la categoria „Maşini Accesibile”.
De 3 ani de zile, ŠKODA Octavia este cel mai bine vândut model de import din România.
Ultima generaţie a modelului a fost lansată cu succes în martie anul trecut, cumulând livrări de 2.949 unităţi în 2013.

ŠKODA Octavia este câştigătoarea concursului Autovot la categoria „Maşini Accesibile”. După 31 de zile de concurs, 32 de modele la categoria „Maşini Accesibile” şi 13.500 de votanţi, Octavia a ieşit premiantă în cadrul concursului organizat de Automarket.ro, obţinând 1.425 de voturi în Marea finală, cu 244 de voturi în plus faţă de concurenţă.

„Mulţumim tuturor celor care ne-au acordat acest vot de încredere. Reuşita Octaviei este un efort comun al tuturor iubitorilor mãrcii noastre. Vom continua sã vã impresionãm cu acest model, dar şi cu viitoarele modele ŠKODA”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA România.

De la lansarea modelului în anul 1996, Octavia a devenit foarte repede emblema mãrcii ŠKODA. Design-ul modern, confortul şi spaţiul habitaclului, precum şi dotările tehnice au convins o mare majoritate a cumpărătorilor de maşini noi, ŠKODA Octavia menţinându-şi poziţia de cel mai bine vândut model de import din România ultimilor trei ani. Astfel, premiul obţinut în cadrul concursului Autovot vine ca o confirmare a popularităţii modelului.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii