Salvatore Arcarese a adunat 10 puncte in prima etapa din Eurocup Clio desfasurata pe circuitul Motorland Aragon in Spania si se afla pe locul 8 in clasamentul general.

Salvatore Arcarese
Salvatore Arcarese se afla pe locul 8 la general dupa prima etapa din Eurocup Clio.
Pilotul roman a terminat prima cursa pe locul 5 si cursa a doua pe locul 12.

Urmatoarea etapa: Red Bull Ring (Austria) in Clio Cup Italia.

Salvatore Arcarese a adunat 10 puncte in prima etapa din Eurocup Clio desfasurata pe circuitul Motorland Aragon in Spania si se afla pe locul 8 in clasamentul general.
 
Dupa locul 11 in calificari si locul 5 la final in prima cursa programata sambata pe circuitul Motorland Aragon (Spania), in prima etapa din Eurocup Clio, Salvatore Arcarese a inceput ziua de duminica cu o clasare in top 8 in sesiunea de calificare. „Obiectivul meu a fost sa obtin un loc mai bun pe grila decat in ziua de sambata si am reusit. Nu am rezolvat inca problemele aparute la cutia de viteze, dar sper sa ma pot implica in lupta pentru un loc pe podium”, a spus Salvatore Arcarese, la finalul calificarilor pentru cursa a doua din Eurocup Clio.

La fel ca si in prima cursa, Salvatore Arcarese a avut un start bun si dupa primele viraje a urcat pana pe pozitia a cincea. In urmatoarele tururi pilotul roman a incercat sa-si apere pozitia fiind insa lovit de mai multe ori din spate de urmatorii sai. „Am fost atins de mai multe ori ceea ce a afectat comportamentul masinii mele iar pe linia dreapta, lunga de 1.7 km,  aveam o viteza de top mai mica cu 20 km/h – 30 km/h”, a continuat Arcarese.

In final, pilotul echipei Rangoni Corse a fost scos din lupta pentru puncte fiind nevoit sa se multumeasca doar cu locul 12. „Sunt dezamgit de finalul cursei a doua pentru ca puteam sa ma implic in lupta pentru podium. Partea buna a lucrurilor este ca am reusit sa ma acomodez cu masina, cu noua echipa, iar timpii obtinuti au aratat ca putem fi competitivi si ca ne putem lupta pentru un loc pe podium, ceea ce este cel mai important”, a adaugat Salvatore Arcarese.

Dupa etapa din Spania, pilotul roman va participa la a doua etapa din Cupa Clio Italia programata pe 25 mai in Austria pe Red Bull Ring, circuit care anul acesta gazduieste si o etapa din Campionatul Mondial de Formula 1. „Anul acesta voi lua startul la toate etapele din competitia europeana si la cateva etape din Italia. Sezonul european are doar 8 curse si pentru mine este important sa particip la cat mai multe competitii”, a concluzionat Salvatore Arcarese.

Cu cele 10 puncte adunate in Spania, pilotul echipei Rangoni Corse se afla pe locul 8 in clasamentul din Eurocup Clio, competitie care face parte din World Series by Renault.

Sursa: PR Salvatore Arcarese
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii