Noul MINI duce programul de personalizare la un nivel nou prin introducerea liniilor MINI Design: patru concepte noi de design interior şi exterior.

MINI Accesorii Originale
Noul MINI duce programul de personalizare la un nivel nou prin introducerea liniilor MINI Design: patru concepte noi de design interior şi exterior. Noul MINI este mai puternic, mai rafinat şi mai confortabil, dar, în acelaşi timp, clienţii mărcii beneficiază de o varietate mai mare de posibilităţi de configurare a automobilului într-un stil unic nu doar prin gama largă de opţiuni, ci şi printr-o ofertă foarte bogată de aceesorii care pot fi instalate în service, după achiziţionarea modelului.

Gama nouă şi atractivă de produse specifice modelului completează programul MINI Accesorii Originale şi este disponibilă încă de la lansarea automobilului în primăvara acestui an. Astfel, clienţii pot să transforme designul şi funcţionalitatea modelului MINI în funcţie de preferinţele proprii. Elementele exterioare, detaliile de la interior şi jantele exclusive din aliaj uşor formează noile linii de design. Fiecare accentuează caracterul distinctiv al noului MINI şi stilul personal al conducătorului.

Aşa cum cea de-a treia generaţie MINI este una complet nouă, la fel şi Accesoriile MINI Originale au fost complet redesenate. Elementele clasice, atât de apreciate, au fost menţinute - aici intră grafica acoperişului, capacele oglinzilor retrovizoare şi proiectoarele suplimentare -, dar există şi componente noi şi inovatoare. Este vorba de un concept de design pentru exterior şi interior compus din liniile MINI Design, denumite Vivid Green, Speedwell Blue, John Cooper Works Pro şi Essential Black. În premieră, Accesoriile MINI Originale sunt adaptate perfect ca design şi culoare. Aceasta înseamnă că noul MINI poate fi echipat cu o întreagă gamă de dotări opţionale, fiecare disponibile în patru linii de design. Abordarea de pionierat asigură o coordonare între designul interior şi cel exterior şi se aplică la textile şi covoraşe "all-weather" pentru podea, la elemente de protecţie solară, benzi de acoperire a pragurilor uşilor, capace pentru oglinzile retrovizoare (exterior şi interior), la grafica pentru acoperiş şi lateral, contururile semnalizatoarelor, şnururi pentru chei, huse de protecţie şi elemente ale portbagajului.

Liniile de design MINI prin Accesoriile MINI Originale
Vivid Green: oferă accesoriilor o amprentă nouă, tinerească, datorită liniilor de culoare verde aprins pe fundal negru.
Speedwell Blue: adaugă o amprentă sportivă şi sentimentul de tradiţional, datorită reinterpretării steagului Union Jack, cu roşu, alb şi albastru, combinat cu o nuanţă caldă de maro.
John Cooper Works Pro: reflectă pasiunea pentru motorsport cu un steag în pătrăţele, în combinaţie coloristică de negru, roşu şi gri.
Essential Black: un design elegant şi discret în combinaţie cu modelul în pătrăţele dispus pe diagonală.

În trecut, o alegere populară printre clienţii precedentelor generaţii MINI au fost capacele pentru oglinzile retrovizoare, atât la interior, cât şi la exterior. Acum, acestea sunt disponibile pentru noul MINI în liniile de design Vivid Green, Speedwell Blue şi John Cooper Works Pro. De asemenea, sunt disponibile şi în combinaţiile Union Jack, Black Jack, Chequered Flag Black/Grey, Chequered Flag Black/White şi John Cooper Works Pro Carbon. În portofoliu apar acum şi două finisări suplimentare, Big Bang şi Gold Jack.

Selecţia de grafică pentru acoperiş este mai variată ca niciodată. Sunt disponibile nouă variante pentru acoperişul standard şi şase pentru cel opţional, cu trapă. Pentru ambele tipuri de acoperiş sunt disponibile modelele Union Jack, Black Jack, Gold Jack, Chequered Flag Grey, Chequered Flag White. Exclusiv pentru acoperişul fără trapă sunt disponibile Speedwell Blue, Vivid Green, John Cooper Works Pro şi Chequered Flag Black.

Accente de design pot fi adăugate şi semnalizatoarelor laterale. Pe lângă modelele Union Jack, Black Jack, Chequered Flag Black/Grey şi Chequered Flag Black/White, acum sunt disponibile şi în liniile de design MINI: Vivid Green, Speedwell Blue, John Cooper Works Pro.

Grafica laterală este o altă favorită a clienţilor. Realizată din autocolante de calitate deosebită, aceasta începe la semnalizatoare şi se continuă până la pasajelor roţilor spate. Pentru noul MINI, grafica este disponibilă în liniile Vivid Green, Speedwell Blue şi John Cooper Works Pro, dar şi ca versiune nouă pentru noul design John Cooper Works în culorile Chilli Red şi Jet Black.

Două MINI Accesorii Originale sunt oferite exclusiv în linia de design Essential Black, iar funcţia acestora este de a proteja portbagajul să nu se murdărească. Atât covoraşul pentru podea, cât şi sertarul sunt alegerea perfectă, fiind realizate dintr-un material cu aderenţă ridicată şi rezistent la apă. În plus, acesta dispune de curele pentru detaşare uşoară. Covoraşul pentru podeaua portbagajului are o bandă textilă de jur-împrejur, în timp ce sertarul include partiţii realizate din aluminiu mat.

Alte opţiuni de personalizare includ elemente de protecţie solară pentru lunetă şi geamurile laterale din spate, benzi cu LED de acoperire a pragurilor uşilor, proiectoare suplimentare şi o husă din material sintetic pentru maşină. Toate acestea sunt disponibile în cele patru linii de design MINI.

Programul de accesorii MINI original include şi o selecţie de jante din aliaj uşor, care au fost dezvoltate recent. În premieră, portofoliul include jante de 18 ţoli, din aluminiu forjat, în design cross-spoke. De asemenea, sunt disponibile şi jantele de 17 ţoli, din aliaj uşor, cu design multi-spoke în nuanţă Bright Silver metalizat sau Liquid Black. Pentru un plus de eleganţă, capacul butucului de la toate jantele MINI din aliaj uşor poate fi finisat în Chilli Red, Bright Orange, Apple Green sau Bright Yellow.

Husa pentru cheia MINI vine cu o inovaţie deosebită. Aceasta dispune de un chip NFC (Near Field Communication) integrat pentru schimb de date non-contact între cheia MINI şi smartphone-ul clientului. După sincronizarea efectuată prin apăsarea unui buton, funcţiile smartphone-ului precum conexiunea Bluetooth, controlul volumului sau lansarea aplicaţiilor pot fi activate prin intermediul cheii. Aceasta înseamnă că setările preferate de conducătorul MINI pentru dotări precum serviciile MINI Connected sunt detectate imediat ce acesta intră în automobil.

Toate Accesoriile MINI Originale respectă standardele deosebite ale BMW Group în privinţa designului, calităţii şi siguranţei. Montarea acestor componente nu afectează în niciun fel condiţiile de garanţie ale respectivului automobil. Vânzarea şi montarea se realizează de către reţeaua de dealeri MINI, de filialele de vânzări MINI şi de partenerii de service MINI.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii