Cel mai îndrăzneț trio de televiziune – Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May – revine la BBC Knowledge, luni, 7 aprilie, de la ora 22:00, cu un nou episod al celui mai urmărit show auto din lume, Top Gear: ediție specială în India.

Top Gear
Top Gear: ediție specială în India.
Senzații tari, răsturnări de situație și aventuri într-o călătorie inedită în India.

Cel mai îndrăzneț trio de televiziune – Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May – revine la BBC Knowledge, luni, 7 aprilie, de la ora 22:00, cu un nou episod al celui mai urmărit show auto din lume, Top Gear: ediție specială în India.

În acest episod, cei trei protagoniști își propun să susțină economia britanică, pornind într-o misiune comercială în India. La volanul a trei mașini britanice vechi și echipați cu o gamă de produse britanice unice, cei trei pleacă într-o călătorie inedită într-una din cele mai fascinante și pline de provocări țări din lume, promovând, cu devotament, Marea Britanie.

Top Gear este pur și simplu cel mai mare show auto de televiziune din lume, fără date statistice plictisitoare, cu un plus de entuziasm, cascadorii și provocări senzaționale, într-un format de divertisment accesibil unui public larg.

Despre BBC Knowledge. 
BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitați:
http://www.bbceurope.com/romania/
https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

Sursa: Traian Sarca, Communication Specialist
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii