Pregatirile pentru Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, se desfasoara conform planurilor.

Transilvania Rally 2014
Transilvania Rally se va desfasura in perioada 20 – 21 iunie 2014.
4 probe noi pentru editia din 2014 a Transilvania Rally.
Doua super speciale in programul raliului. 

Pregatirile pentru Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop, se desfasoara conform planurilor. Organizat anul acesta de Napoca Rally Academy, Transilvania Rally are in program patru probe complet noi si multe alte suprize spectaculoase.

Programat in perioada 20 – 21 iunie, Transilvania Rally este etapa a patra in Campionatul National de Raliuri Dunlop cu coeficient 1. Etapa de la Cluj, programata aproape in intregime pe asfalt va incepe vineri, 20 iunie, cu o proba clasica si alte doua incluse in premiera in program.

“Editia din acest an este una gandita special pentru public pentru ca vrem ca suporterii acestui sport sa poata urmari cat mai multe probe. Pentru ziua de vineri am pregatit o super speciala supriza care se va desfasura in centrul orasului Turda si, desigur, nu va lipsi nici speciala mixta pe asfalt si macadam”, a spus Marco Tempestini, unul dintre organizatorii Transilvania Rally.

Ziua de sambata, 21 iunie, va fi una la fel de spectaculoasa cu probe tehnice amplasate in muntii din zona. “Anul trecut speciala Belis, una complet noua in programul Transilvania Rally, a fost extrem de spectaculoasa si apreciata de toata lumea. Tocmai de aceea am introdus inca o proba noua, dar cu aceleasi caracteristici si sunt sigur ca spectatorii vor aprecia si aceasta speciala la fel de mult”, a continuat Marco Tempestini.

Sambata sunt programate 9 probe speciale cu o lungime totala de 108 kilometri, in total Transilvania Rally avand 12 probe speciale, dintre care patru complet noi, cu o lungime de 123 kilometri. “Etapa de anul acesta se va termina cu super speciala de la Polus Center si cu multe alte suprize pe care le vom dezvolui la momentul potrivit. Specialele sunt extrem de spectaculoase si sper sa atragem astfel cat mai multi spectatori pe probe”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Vineri, in prima zi a raliului, startul se va da la ora 19:00, iar sambata, 21 iunie, la ora 08:30. Sosirea este programata la ora 19:45 la Polus Center.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii