Îţi prezentăm Opel ASTRA, o maşină extrem de fiabilă care poate parcurge 100.000 KILOMETRI* fără opriri neprevăzute sau vizite-surpriză la service, conform testului de anduranţă realizat de auto motor si sport în decembrie 2013*.

Opel Astra
Îţi prezentăm Opel ASTRA, o maşină extrem de fiabilă care poate parcurge 100.000 KILOMETRI* fără opriri neprevăzute sau vizite-surpriză la service, conform testului de anduranţă realizat de auto motor si sport în decembrie 2013*. 

Descoperă ingineria germană la superlativ...
Flexride. Adaptează modul de condus după dispoziţia de moment, de la "Sport" la "Tour" şi înapoi. 

Ecoflex. Motoarele eficiente îţi oferă plăcerea maximă de a conduce, cu un consum minim de combustibil. 

Suspensie cu braţ Watt. O nouă generaţie de suspensii îţi oferă o manevrabilitate superioară în curbe. Iluminare frontală avansată AFL+. Farurile inteligente Bi-Xenon se adaptează singure condiţiilor de drum. 

Volan încălzit. Iarna e ca vara, pentru că volanul se încălzeşte automat, oferindu-ţi tot confortul necesar. 

Noul sistem de infotaiment IntelliLink. Lumea smartphone-urilor este la tine in masina
...şi designul elegant şi inovator. 

Estetic şi util. Modificările de anvergură şi detaliile subtile de design integrate în Opel Astra îi subliniază eleganţa, fără a neglija latura pragmatică, funcţională.

OPEL ASTRA POATE FI AL TĂU,
DE LA 8.844 EURO FĂRĂ TVA**. 

Profită acum de ingineria germană la superlativ! 

Echipa Opel 

* Testul revistei auto motor und sport din Germania a fost realizat pe Astra Sports Tourer 2.0 CDTI.

** Oferta supusa unor termeni si conditii valabila pana la 31 iulie 2014. Pretul este recomandat, include prima de casare si nu include TVA. Pretul afisat este disponibil pentru achizitionare in leasing sau pentru persoanele juridice . Detalii pe opel.ro 

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii