Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul, in perioada 15 – 17 mai, in Raliul Insulelor Azore, etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri si a treia care conteaza si in clasamentul din Junior ERC.

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu
Echipajul Napoca Rally Academy se afla la a doua etapa din Junior ERC in 2014.
Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul cu modelul Citroen C2 R2 Max.
Concurenta puternica in etapa din Insulele Azore.

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul, in perioada 15 – 17 mai, in Raliul Insulelor Azore, etapa a cincea din Campionatul European de Raliuri si a treia care conteaza si in clasamentul din Junior ERC. 

Absenti la Arad pentru a nu compromite participarea in Campionatul European de Raliuri, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu sunt pregatiti pentru startul in etapa de pe Insulele Azore, etapa in care au debutat anul trecut in ERC. „Am doar amintiri frumoase de la aceasta etapa. A fost un raliu desfasurat in conditii dificile, dar in final am terminat pe locul trei in clasamentul 2WD cu Dacia Logan. Nu ma asteptam la o astfel de performanta si cu siguranta anul acesta va fi mult mai greu pentru noi”, a spus Florin Tincescu.

Juniorul NRA va avea de infruntat o competitie puternica in Junior ERC, 11 piloti fiind inscrisi in total in etapa din Insulele Azore. „Pentru noi acesta este primul sezon complet in Junior ERC si obiectivul principal este de a acumula experienta, iar anul viitor sa incercam sa castigam titlul. Aceasta este ultima etapa din program pe macadam, dupa care urmeaza alte patru raliuri pe asfalt, si sper sa obtin un rezultat cat mai bun aici”, a continuat Florin Tincescu.

Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul cu modelul Citroen C2 R2 Max, acelasi cu care concureaza acum si in Campionatul National. Raliul Insulelor Azore are 17 probe speciale in program cu o lungime totala de aproape 217 km. In acest an, Eurosport va transmite in direct si patru probe speciale: vineri, 16 mai, de la ora 15:00 speciala a sasea Sete Cidades 1si de la ora 20:00 speciala a zecea Sete Cidades 2, iar sambata, 17 mai, de la ora 14:00 speciala a 13-a Tronqueira 1 si de la ora 20:00 speciala a 17-a Tronqueira 2.

La etapa din Insulele Azore, tot cu sustinerea echipei Napoca Rally Academy vor lua startul si echipajele Ekaterina Stratieva/Carmen Poenaru cu un Citroen C2 R2 Max si Andrea Crugnola/Michele Ferrara cu un Peugeot 208 R2.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii