Cupa FRK, programata in weekendul 3 - 4 mai pe circuitul de karting de la Targu Secuiesc, deschide sezonul national de karting 2014 organizat de Federatia Romana de Karting.

Karting
Cupa FRK, programata in weekendul 3 - 4 mai pe circuitul de karting de la Targu Secuiesc, deschide sezonul national de karting 2014 organizat de Federatia Romana de Karting.

In acest weekend, pe circuitul de la Targu Secuiesc, este programata Cupa FRK, prima competitie din calendarul pe 2014 al Federatiei Romane de Karting (FRK). La startul editiei a treia a Cupei FRK se vor afla pilotii echipelor Go Kart, 3G Motorsport, Abas, Real Racing, CSSK, BRT, Trans Kart si JMS Performance. “Sezonul 2014 se deschide in acest weekend pe circuitul de la Targu Secuiesc si cred ca ideea unei astfel de competitii inaintea sezonului oficial este mai mult decat binevenita. Este un test util pentru pilotii si echipele care se vor lupta si in acest sezon pentru titlurile nationale”, a spus Lucian Stefan, presedintele FRK.

Cupa FRK se va desfasura sambata si duminica pe circuitul de la Targu Secuiesc, un circuit cu o lungime de 1431 metri care va fi parcurs in sensul acelor de ceasornic. “Circuitul de la Targu Secuiesc este unul foarte rapid, unde karturile de la clasa KZ ating viteze de peste 150 km/h. Sunt sigur ca vom avea parte de un spectacol total la prima competitie din acest sezon organizata de FRK”, a mai spus Lucian Stefan.

Sambata, prima zi oficiala a competitiei, sunt programate sesiunile de incalzire, antrenamentele si cele doua manse de calificare, iar duminica ziua incepe la ora 09:00 cu sesiunea de incalzire, urmata de prezentarea pilotilor, prefinalele, de la ora 11:00, si finalele incepand cu ora 13:00. Festivitatea de premiere este programata de la ora 15:30.

La editia din 2014 a Cupei FRK vor lua parte pilotii de la clasele Pufo, Mini, KFJ si KZ2. “Vor fi doua zile spectaculoase la Targu Secuiesc in deschiderea sezonului 2014. Dupa Cupa FRK urmeaza cele 6 etape din campionatul national, programate pe cele mai spectaculoase circuite de karting din Romania, si apoi Cupa Romaniei care se va desfasura pe circuitul de la Bucuresti. Le doresc tuturor participantilor un an plin de realizari si rezultate excelente”, a mai adaugat Lucian Stefan, presedintele Federatiei de Karting.

Sursa: Motor Heads PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii