6 etape pe cele mai spectaculoase circuite de karting din Romania. Asa arata calendarul national propus de Federatia Romana de Karting (FRK) pentru sezonul 2014.

Cupa FRK 2014
6 etape pe cele mai spectaculoase circuite de karting din Romania. Asa arata calendarul national propus de Federatia Romana de Karting (FRK) pentru sezonul 2014. Lupta pentru titlurile nationale incepe in acest weekend pe circuitul de la Targu Secuiesc.

6 etape pe cele mai spectaculoase circuite de karting din Romania, 5 clase distincte, piloti de top si spectacol total intr-un sport pe care l-au practicat si cei mai mari campioni din Formula 1. Calendarul pe 2014 propus de Federatia Romana de Karting are sase etape si va incepe in acest weekend pe circuitul de la Targu Secuiesc. “Totul este pregatit pentru startul in noul sezon competitional si cu siguranta va fi un sezon foarte disputat. Avem cluburi puternice si  piloti foarte talentati care dau valoare campionatului si asta va garanta un spectacol total la fiecare etapa”, a spus Lucian Stefan, presedintele Federatiei Romane de Karting.

In calendarul national sunt in total 6 etape, prima fiind programata la Targu Secuiesc in acest weekend (24 – 25 mai), dupa care urmeaza Bacau (21 – 22 iunie), Bucuresti (19 – 20 iulie), Targu Secuiesc (2 – 3 august), Targu Secuiesc (13 – 14 septembrie) si Bacau (27 – 28 septembrie). “Am inclus in calendar cele mai spectaculoase circuite de karting omologate din Romania. In afara celor 6 etape din Campionatul National mai este in program si Cupa Romaniei care se va desfasura in primul weekend din octombrie pe circuitul AMC Kart de la Bucuresti. Cred ca este un calendar interesant si ne-am propus ca prin tot ceea ce vom face anul acesta sa crestem interesul fata de karting”, a mai adaugat Lucian Stefan.

Anul acesta pilotii vor fi impartiti in 5 clase (in functie de varsta): Promo BB, Pufo, Mini, KFJ si KZ2. Ziua de sambata, 24 mai, este dedicata verificarilor tehnice, sesiunilor de incalzire si antrenamentelor, plus cele doua manse de calificare, iar programul incepe la ora 08:30 si se va incheia in jur de ora 17:00. Duminica, in ziua a doua, prima sesiune de incalzire este programata la ora 08:30, urmand ca imediat dupa aceasta, la ora 10:00, sa fie prezentati pilotii pe linia de start-sosire a circuitului. Startul in prima mansa de concurs se va da la ora 10:45, iar in cea de-a doua la ora 12:45. Festivitatea de premiere la cele 5 clase va incepe la ora 15:30.

Sursa: Motor Heads PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii