În urmă cu două saptămâni, MINI prezenta o premieră deosebită: cu un DJ pe locul din dreapta, echipat cu pupitrul de mixat, lumini şi discoball, noul MINI devenea cea mai mică discotecă din lume.

#MINIDisco pe circuit
În urmă cu două saptămâni, MINI prezenta o premieră deosebită: cu un DJ pe locul din dreapta, echipat cu pupitrul de mixat, lumini şi discoball, noul MINI devenea cea mai mică discotecă din lume. Acum am dus #MINIDisco pe circuit şi cu siguranţă au fost spulberate şi câteva recorduri de viteză.

Evenimentul a fost organizat pe circuitul AMCKart din Pipera, lângă Bucureşti, evocând emblematicul „go kart-feeling” al mărcii. Au beneficiat de această experienţă inedită membrii trupei ”Robin and the Backstabbers” care are a mai colaborat cu MINI şi la alte proiecte inedite. „Ştii că e dubios să mergi să dansezi sau să te zbengui cât te ţine stomacul undeva în public. Adică ăştia mai timizi, aşa ca noi, oricum dansează de pe scaun. De ce să nu începem direct şi să intrăm în vrie prin viraj, daca tot se poate? Mai pui un DJ şi un pilot... gata treaba. A prins la fix o ieşire din studio, înviorarea de dimineaţă cu muzică bună şi cu frâne la mofturi. We had a lot of fun", a declarat Andrei Fântână de la „Robin and the Backstabbers”.

„MINI are o lungă tradiţie de comunicare a valorilor sale prin proiecte neconvenţionale. Prin #MINIDisco am dorit să arătăm că noul MINI este mai mult decât un simplu automobil, reprezintă un spaţiu inedit de distracţie, fără să neglijeze deloc plăcerea de a conduce. Şi pentru o dovadă elocventă, am apelat la serviciile lui Claudiu David, pilot cu experienţă în Campionatul Mondial de Raliuri, pe circuit şi ca instructor internaţional în BMW Driving Experince”, a explicat Alexandru Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

Muzica a fost asigurată de DJ-ul Faibo X iar performanţa pe circuit de noul Cooper S. Propulsat de un motor turbo, de doi litri şi 192 CP care, susţinut de o cutie automată cu şase trepte, asigură o acceleraţie 0-100 km/h în numai 6,7 secunde.

Cu siguranţă însă nu este de aşteptat să vedem un DJ instalat permanent pe locul din dreapta sau un discoball pe plafon, însă #MINIDisco a pornit de la o serie de funcţii pe care MINI le oferă deja clienţilor săi. O parte din atmosfera şi spiritul nebun al unei discoteci se regăseşte în fiecare MINI. Iar cu MINI Connected, utilizatorii au la dispoziţie o gamă extinsă de funcţii prin care pot mixa muzică într-un mod unic în industria auto. Astfel, funcţia Dynamic Music creează muzică pe baza stilului de condus şi a acţiunilor de la volan: viteză, acceleraţie şi frână, viraje sau folosirea semnalizatoarelor. Se creează o coloană sonoră unică, pentru fiecare călătorie în parte. O altă serie de aplicaţii MINI Connected oferă posibilităţi extinse de a asculta muzică în maşină pe baza unei conexiuni internet. De exemplu, AUPEO! este o aplicaţie care oferă pasagerilor muzică on-line pe baza unor criterii de selecţie după stil şi ritm, dar şi pe baza unui profil al utilizatorului, în timp ce Deezer este un serviciu de music on demand care oferă accesul la o colecţie de peste 20 de milioane de melodii. În ceea ce priveşte atomsfera din interior, MINI este renumit pentru pachetul de lumini care permite schimbarea culorii iluminatului ambiental. Noua generaţie adaugă un plus de spectacol în acest sens. Displayul central cu un ecran de rezoluţie mare, este încadrat de un inel exterior LED care oferă un feedback vizual pentru o serie extinsă de funcţii, de la reglarea volumului până la senzorii de parcare. În acelaşi timp, acesta poate fi setat să preia culoarea iluminatului ambiental, modului de condus (Green, MID sau Sport) sau să ofere un indiciu vizual pentru turaţia motorului.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii