Programul BMW Individual pentru Seria 4 Gran Coupe - Stilul exclusiv intalneste estetica sportiva si eleganta

BMW Seria 4 Gran Coupe Individual
Gama de produse BMW Individual pentru BMW Seria 4 Gran Coupé.
Primul coupé cu patru uşi pe care BMW îl propune în segmentul premium al clasei medii este cu adevărat excepţional pentru această clasă.  BMW Seria 4 Gran Coupé se remarcă printr-un design remarcabil şi detalii estetice deosebite. Prin gama opţiuni BMW Individual specifice modelului, caracterul unic al automobilului poate fi subliniat într-o manieră şi mai pronunţată.

La lansarea pe piaţă, dotări BMW Individual atractive sunt disponibile atât pentru exteriorul, cât şi pentru interiorul BMW Seria 4 Gran Coupé - acestea au rolul de a îndeplini cele mai ridicate pretenţii în privinţa designului sau materialelor. Toate opţiunile nu numai că sunt perfect aliniate cu caracterul BMW Seria 4 Gran Coupé, ci formează şi baza pentru o configurare a modelului care să răspundă stilului personal al fiecărui client.

Culori BMW Individual
Cu o strălucire deosebită, efecte fascinante în două tonuri şi o profunzime vizuală intensă, culorile BMW Individual disponibile pentru BMW Seria 4 Gran Coupé garantează o apariţie spectaculoasă. Pigmentarea specială asigură un joc complex al culorilor din care rezultă numeroase nuanţe diferite, în funcţei de modul în care este refelectată lumina. BMW Seria 4 Gran Coupé dispune de o serie de culori BMW Individual precum Citrine Black metalizat, Tansanite Blue metalizat, Pyrite Brown metalizat şi Moonstone metalizat. Acestea sunt disponibile pentru un preţ de 2052 Euro cu TVA.

Culorile mate BMW Individual oferă posibilităţi suplimentare de accentuare a charismei de care se bucură BMW Seria 4 Gran Coupé. Automobilul poate fi comandat în următoarele culori BMW Individual: Frozen Brilliant White metalizat, Frozen Grey metalizat, Frozen Bronze metalizat şi Frozen Cashmere Silver metalizat. Creat de aceste culori, efectul de luciu mat expresiv şi strălucitor este cât se poate de potrivit pentru accentuarea liniilor cursive dinamic şi a designului suprafeţelor puternice ale BMW Seria 4 Gran Coupé. Culorile sunt produse printr-un proces special de vopsire, aplicat exclusiv de BMW Group, care, pe lângă tehnologia inovatoare de aplicare, cuprinde şi un grad ridicat de activitate manufacturieră individuală. În cursul acestui proces, aspectul mat şi efectul de catifea - deopotrivă vizibil şi palpabil - sunt create pe suprafaţa caroseriei prin adăugarea de silicaţi în lacul clar.

Jantele BMW Individual de 19 ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke şi echipate cu anvelope mixte contribuie la apariţia elegantă a automobilului. Acestea sunt disponibile pentru 2052 Euro cu TVA.

Materiale rafinate pentru o ambianţă sofisticată.
Precizia manufacturieră, combinată cu materialele atent selecţionate, oferă o notă de exclusivism opţiunilor BMW Individual disponibile la BMW Seria 4 Gran Coupé. Echiparea generoasă BMW Individual cu piele Merino cu granulaţie fină asigură o ambianţă deosebit de elegantă. Materiile prime rafinate şi procesarea cu meticulozitate garantează calitatea remarcabilă a suprafeţelor acoperite cu piele moale şi granulaţie fină, existentă pe scaune, panourile uşilor, cotiere şi panoul de bord. Opţiunile BMW Individual de tapiţerie cu piele sunt disponibile în culorile Golden Brown, Cashmere Beige, Nutmeg, Opal White şi Black. Bordul îmbrăcat în piele BMW Individual subliniază aspectul extrem de elegant. Acestea sunt disponibile începând de la 1168 Euro cu TVA (în funcţie de echipare). Opţiunea de bord cu conţinut extins de piele este disponibilă de la 1000 Euro cu TVA.

Alegerea uneia dintre cele trei variante de echipări BMW Individual pentru interior oferă premisele ideale pentru combinaţia perfectă cu culorile selectate pentru piele. În plus, echipările pentru interior sunt caracterizate de materii prime exclusiviste şi de înaltă calitate şi de o manoperă precisă. Interiorul BMW Seria 4 Gran Coupé poate fi finisat în BMW Individual Piano Black sau în versiunile cu lemn nobil BMW Individual Plane Dark Red-Brown şi Ash Grain White, fiecare dintre acestea fiind completată de o decoraţiune în nuanţă Pearl Gloss Chrome. Inserţiile din lemn BMW Individual sunt disponibile încpând de la 389 Euro cu TVA, în funcţie de echiparea aleasă.

Mai mult, pragurile uşilor cu inscripţia BMW Individual, tapiţeria BMW Individual a acoperişului în nuanţă antracit şi volanul BMW Individual îmbrăcat în cea mai fină piele moale sunt disponibile pentru BMW Seria 4 Gran Coupé.

Combinaţie individuală: BMW Individual Composition pentru BMW Seria 4 Gran Coupé.
BMW Individual Composition va fi disponibilă încă de la lansarea pe piaţă a modelului BMW Seria 4 Gran Coupé. Aceasta asigură un stil exclusivist al interiorului şi cuprinde decoraţiuni suplimentare BMW Individual cu piele Merino cu granulaţie fină, bord tapiţat cu piele BMW Individual, bandă decorativă BMW Individual pentru interior şi volan îmbrăcat în piele BMW Individual.

Toate dotările incluse în BMW Individual Composition şi BMW Individual Collection pot fi comandate individual sau combinate cu alte linii de echipare (BMW Lines), precum şi cu pachetul BMW M Sport.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii