In perioada 26-29 aprilie 2014 Ravenol Germania a avut ca si invitati 65 de parteneri ai Ravenol Romania (patroni de service si magazine).

Ravenol Romania
In perioada 26-29 aprilie 2014 Ravenol Germania a avut ca si invitati 65 de parteneri ai Ravenol Romania (patroni de service si magazine).
 
Pe parcursul celor 4 zile petrecute in Germania partenerii din Romania  au participat la etapa GT Masters de  pe circuitul MOTORSPORT ARENA Oschersleben organizata de ADAC, indrumati fiind de managerul de export al Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH: Koljan Detzmeier si de managerul de marketing Martin.

In cadrul acestui program de pe circuit unde s-a putut vedea gradul de implicare al Ravenol  in MOTOR-SPORT, s-au vizitat padocurile echipelor participante, s-au purtat discutii cu pilotii si au fost vizionate 5 curse, printre care  cursa regina  de GT MASTERS in care a avut loc cel mai spectaculos start lansat  inregistrat vreodata in etapele ADAC.

De asemenea a fost vizitata si noua  fabrica Ravenol din Lubmin, cea mai moderna si tehnologizata fabrica de lubrifianti din Europa in acest moment, care a fost inaugurata in septembrie 2013.

Cele patru zile de vizita in Germania s-au incheiat cu vizitarea obiectivelor turistice din Berlin.

Sursa: Ravenol Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii