Cea mai recentă versiune a mașinii super sport Mercedes-Benz SLS AMG, noul SLS AMG GT FINAL EDITION,este gata și poate fi livrată la cerere cu anvelopele Sport Maxx Race de la Dunlop.

2014-04 SLS AMG GT FINAL EDITION auf Dunlop Sport Maxx Race
SLS AMG GT FINAL EDITION, echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx Race.

Cea mai recentă versiune a mașinii super sport Mercedes-Benz SLS AMG, noul SLS AMG GT FINAL EDITION,este gata și poate fi livrată la cerere cu anvelopele Sport Maxx Race de la Dunlop. Fiind o mașină extrem de exclusivistă, Mercedes-AMG produce doar 350 de bucăți din noul model SLS AMG GT FINAL EDITION.

Special proiectate pentru această ediție limitată, și în strânsă colaborare cu cei de laMercedes-AMG, Dunlop a dezvoltat noi dimensiuni pentru anvelopa sa super sport. Pentru puntea din față a mașinii, Dunlop oferă anvelopele Sport Maxx Race în dimensiunea 265/35ZR19 XL MO, iar pentru puntea din spate, în dimensiunea 295/30ZR20 XL MO. Această combinație opțională nu numai că îmbunătățește precizia, dar crește de asemenea și nivelul aderenței acestei mașini super sport, care dezvoltă o impresionantă putere de 591 hp.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii