Platforma camion.michelin.ro permite transportatorilor să ia cele mai bune decizii privind alegerea anvelopelor și să se concentreze pe dezvoltarea afacerii împreună cu Michelin, deoarece anvelopele potrivite vin cu avantaje precum siguranţă și rentabilitate, protejând, în același timp, și mediul. În plus, noul site web Michelin poate îndruma utilizatorii către cel mai apropiat dealer sau îi poate ajuta să contacteze un expert Michelin în anvelope.

Camion Michelin Ro
Michelin lansează camion.michelin.ro, o nouă platformă dedicată transportatorilor, ce va funcţiona ca un expert online în anvelope. Accesând camion.michelin.ro, transportatorii îşi pot dezvolta afacerea prin:
  • alegerea anvelopelor potrivite activității pe care o desfășoară,
  • accesarea unor servicii personalizate,
  • utilizarea recomandărilor formulate de experţii Michelin în anvelope, dar și de alţi transportatori importanți, care au cunoscut succesul împreună cu Michelin.
Platforma camion.michelin.ro permite transportatorilor să ia cele mai bune decizii privind alegerea anvelopelor și să se concentreze pe dezvoltarea afacerii împreună cu Michelin, deoarece anvelopele potrivite vin cu avantaje precum siguranţă și rentabilitate, protejând, în același timp, și mediul. În plus, noul site web Michelin poate îndruma utilizatorii către cel mai apropiat dealer sau îi poate ajuta să contacteze un expert Michelin în anvelope. Astfel, prin accesarea camion.michelin.ro, transportatorii pot găsi, într-un singur loc, toate recomandările necesare pentru eficientizarea activității desfășurate.

„Michelin susține în mod constant importanța utilizării anvelopelor potrivite atât pentru siguranța conducătorilor auto, cât și pentru eficientizarea afacerii. Gamele de anvelope MICHELIN pentru camioane oferă transportatorilor cel mai bun raport al performanțelor, adaptat fiecărui tip de transport. Abordarea „anvelopa potrivită activității desfășurate” permite companiilor de transport să profite pe deplin de performanţele anvelopelor, cu beneficii în ceea ce privește siguranța, eficiența durabilă și protecția mediului.” –a spus Ciprian Martin, Director regional vânzări anvelope de camion, Michelin România şi Ungaria.

Michelin oferă sprijin pe toată durata utilizării platformei camion.michelin.ro. Alături de secțiunile speciale care includ recomandări privind alegerea, utilizarea și întreținerea anvelopelor în vederea unei eficiențe maxime, una dintre noutățile noii platforme o constituie secțiunile de testimoniale, care includ cele mai bune studii de caz și poveştile de succes ale transportatorilor. Recomandările reprezintă o constantă a prezenței Michelin pe rețelele de socializare, deoarece compania consideră că cele mai bune soluții de optimizare a afacerii pot fi găsite în viața reală.

Pentru a creşte sprijinul acordat transportatorilor în diferite medii de comunicare, Michelin și-a creat conturi pe platformele LinkedIn, YouTube și Instagram.
· În reţeaua profesională LinkedIn, Michelin a creat un grup de discuții care are ca scop identificarea soluțiilor pentru optimizarea costurilor transportatorilor – Optimizarea costurilor pentru transportul rutier european. Transportatorii sunt invitați să se alăture grupului de discuții, să își împărtășească propriile experienţe și să afle cele mai noi soluții, recomandări și studii de caz de la alți transportatori și experți Michelin.
· Prin înscrierea pe pagina Michelin Truck Tires Europe YouTube, transportatorii pot accesa o bibliotecă video vastă, care include filme ce prezintă cele mai recente tehnologii pentru creșterea performanțelor anvelopelor, teste comparative realizate pe diferite tipuri de carosabil și cele mai bune practici ale partenerilor Michelin.
· Cu #@MICHELINTRUCK de pe Instagram, rețeaua de socializare unde se pot încărca fotografii, Michelin permite membrilor comunității transportatorilor să își prezinte mărcile, dar și imagini ale celor mai neobișnuite locuri în  care își desfășoară activitatea.

Prin prezența activă pe aceste platforme de socializare, Michelin îşi reafirmă colaborarea cu transportatorii într-un mod inovator, interactiv și amuzant. Michelin invită utilizatorii să își împărtășească pe diferite platforme de socializare propriile experienţe cu marca Michelin, și să interacționeze cu alți transportatori, deoarece interacțiunea generează soluții.

Sursa: Irina Dragan – PR Manager Michelin
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii