Plăcerea condusului derivată din filme: clienţii MINI Connected pot utiliza acum joystickul MINI sau controlerul MINI pentru a filma sau fotografia cu ajutorul camerelor GoPro controlate WiFi - o ofertă unică la nivel mondial în domeniul infotainmentului în automobil, disponibilă gratuit în Apple App Store din luna iunie 2014.

MINI GoPro App
Plăcerea condusului derivată din filme: clienţii MINI Connected pot utiliza acum joystickul MINI sau controlerul MINI pentru a filma sau fotografia cu ajutorul camerelor GoPro controlate WiFi - o ofertă unică la nivel mondial în domeniul infotainmentului în automobil, disponibilă gratuit în Apple App Store din luna iunie 2014.

Dintotdeauna, MINI a avut o atracţie deosebită pentru camera de filmat. Acum, actualele modele ale mărcii premium din Marea Britanie pot fi prezente în filme într-o manieră şi mai interesantă - prin MINI Connected. Noua aplicaţie pentru MINI Connected permite controlul camerelor GoPro în stilul caracteristic MINI prin utilizarea sistemului de operare al modelului în cauză. Astfel se vor filma sau fotografia, cu o cameră GoPro montată pe sau în automobil, în timpul călătoriei - intuitiv, convenabil şi sigur. Cu începere din luna iunie 2014, deţinătorii unui Apple iPhone pot descărca ultima aplicatie GoPro compatibila cu MINI Connected, gratuit din Apple App Store.

Cele mai noi servicii MINI Connected deschid noi perspective pentru plăcerea condusului specifică MINI, ceea ce oferă modalitatea ideală de a surprinde pe film calităţile modelelor britanice în ceea ce priveşte performanţele şi agilitatea. Camerele GoPro sunt concepute special pentru realizarea de fotografii şi videoclipuri în timpul spoturilor spectaculoase şi a activităţilor recreative, fiind utilizate de pasionaţii de curse pentru a-şi documenta calităţile de piloţi în zone închise. În viitor, piloţii MINI vor putea să se concentreze şi mai bine asupra trasei ideale, în timp ce se bucură de evoluţia pe circuit. Datorită noii aplicaţii pregătită pentru MINI Connected, funcţiile camerei pot fi gestionate prin intermediul afişajului color de înaltă rezoluţie al computerului de bord şi prin joystickul MINI sau controlerul MINI Controller de pe consola centrală, astfel că se minimizează distragerea atenţiei de la circuit.

Aceasta face ca MINI să fie primul automobil din lume al cărui sistem de operare poate fi folosit pentru controlul camerelor GoPro. Automobilul trebuie să fie echipat cu radio MINI Visual Boost, sistem de navigaţie MINI sau sistem de navigaţie Professional şi trebuie să aibă şi opţiunea MINI Connected. Integrarea aplicaţiei în sistemul de operare al maşinii se realizează prin terminalul Apple iPhone al clientului, în timp ce schimbul de semnal cu camera GoPro este asigurat prin intermediul conexiunii WLAN. Aceasta permite gestionarea wireless a camerei, indiferent că este montată în sau pe automobil - de exemplu, pe bată, pe acoperiş sau pe o oglindă retrovizoare -, astfel încât să poată fotografia sau filma acţiunea la mare viteză de pe şosea.

Conducătorul poate utiliza meniul din computerul de bord nu numai pentru pornirea şi oprirea camerei, ci şi pentru a stabili modul de înregistrare. Se poate opta pentru cadre video, fotografie sau fotografie time-laps. Modurile preconfigurate sunt disponibile şi pentru optimizarea calităţii imaginilor în diferite situaţii de condus, precum pe timp de noapte sau în viraje. Suplimentar, camera poate fi pornită şi oprită cu ajutorul sistemului de operare MINI, iar stadiul încărcării acumulatorului camerei poate fi afişat pe ecran, alături de intensitatea semnalului WLAN şi de capacitatea de înregistrare disponibilă. Când automobilul staţionează, este afişată o previzualizare a imaginii care arată perspectiva camerei. Acestă funcţie este disponibilă doar pentru camerele GoPro Hero 3+.

Noua aplicaţie pregătită pentru MINI Connected demonstrează, încă o dată, posibilităţile viitoare nelimitate ale sistemului de infotainment MINI, unic la nivel mondial. Datorită aplicaţiilor dezvoltate de furnizori terţi şi concepute special pentru a fi utilizate la MINI, gama de funcţii care fac condusul mai sigur, mai confortabil şi mai plin de evenimente a fost extinsă continuu. Aceasta include acum un spectru larg de servicii. Pentru România sunt disponibile aplicaţiile audio Deezer, AUPEO!, Stitcher, TuneIn, Audible şi Snippy şi aplicaţia social media de comunicare a poziţiei Glympse. De asemenea, există şi serviciile incluse în aplicaţia MINI Connected precum funcţia web radio şi fluxul de ştiri RSS, utilizarea Facebook, Twitter şi foursquare, căutare online şi funcţii exclusive pentru MINI cum sunt Driving Excitement, Mission Control, Dynamic Music şi MINIMALISM.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii