Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio din 2014, aduce in Romania noile modele Piaggio Porter si Porter Maxxi. Pretul de pornire pentru gama Piaggio Porter este de 10.776 EURO + TVA.

Piaggio Porter
Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio din 2014, aduce in Romania noile modele Piaggio Porter si Porter Maxxi.  Pretul de pornire pentru gama Piaggio Porter este de 10.776 EURO + TVA.

Cu imbunatatiri majore din punct de vedere tehnic, al performantelor, economiei de combustibil, sigurantei si al confortului, modele Piaggio Porter si Porter Maxxi sunt disponibile acum atat cu motorizarea diesel P120, o premiera pentru gama de vehicule comerciale Porter, cat si cu noul motor pe benzina MultiTech (disponibil si pentru versiunile echipate cu GPL). In afara celor doua motorizari, gama Piaggio Porter poate fi comandata si in versiunea 100% electrica, acesta fiind cel mai bine vandut vehicul comercial electric din Europa, cu peste 5.000 unitati vandute pana acum.

“Am ales sa importam aceasta marca deoarece credem cu tarie ca dinamica transportului in zonele aglomerate din orase se va schimba si tot mai multi clienti vor opta pentru o reducere a costurilor si mobilitate sporita, respectand evident si legea privind sarcina utila. Piaggio Vehicule Comerciale reprezinta un nume de referinta in acest domeniu, fiind solutia numarul 1 in ceea ce priveste transportul usor in multe tari din Europa de Vest, propunand vehicule nepoluante, versatile, usor si mai ales ieftin de intretinut, dar cu un randament maxim”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio in Romania.

Noul Piaggio Porter este dotat cu o gama de motoare care respecta standardul Euro 5, are dimensiuni compacte si o manevrabilitate incredibila, cu o raza de bracare de doar 3,7 metri. In ciuda dimensiunilor sale compacte, capacitatea de incarcare este de pana la 850 kg in functie de versiune.  Noul Piaggio Porter Maxxi are o sarcina utila de pana la 1.120 kg, fiind solutia perfecta pentru transportul oricarui tip de marfuri. In ciuda masei mari de incarcare, Piaggio Porter Maxxi isi pastreaza agilitatea si manevrabilitatea. Cele doua modele pot fi personalizate si adaptate oricarui tip de business.

Piaggio Porter Maxxi“Ne adresam unei piete foarte vaste datorita versatilitatii extreme a acestor autovehicule. Nenumaratele optiuni de carosare transforma aceste modele in solutia ideala in domenii precum distributia, comertul, transportul, constructiile sau agricultura, curieratul, dar si pentru actiuni de divertisment sau activitati de promovare si publicitate. In acelasi timp, aceste modele ofera pentru municipalitate alternativa completa pentru intretinerea unui oras cu costuri reduse si cu poluare minima, zero in cazul variantelor electrice. Modelele comercializate de noi pot fi dotate, de exemplu, cu bene pentru colectarea selectiva, din usa in usa, a deseurilor, echipate cu nacela pentru iluminat, cu aspirator stradal si perii pt curatare, avand de asemenea posibilitatea echiparii cu lama si sistem de imprastiere a materiale antiderapante, perfecte pentru strazi inguste si trotuare pe timpul iernii, intretinerea spatiilor verzi, a parcurilor si gradinilor. Acesta este practic avantajul urias al modelelor Piaggio comercializate in Romania de Pisa Motors”, a mai spus Florin Parvu.

Pretul de pornire pentru gama Piaggio Porter este de 10.776 EURO + TVA, iar Pisa Motors ofera o garantie de 2 ani fara limita de kilometri.

Sursa: Berti Panaiot, Motorheads PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii