BORBET a fost prezent și în acest an la salonul de profil auto din Essen. Experții în aliaje din zona Hochsauerland și-au făcut cu brio temele și s-au folosit de acest eveniment pentru a prezenta noi modele, inclusiv premiere mondiale.

Borbet la Salonul International Raiffen Messe 2014Noi produse : prezență Borbet la Reifen Messe 2014.

BORBET a fost prezent și în acest an la salonul de profil auto din Essen. Experții în aliaje din zona Hochsauerland și-au făcut cu brio temele și s-au folosit de acest eveniment pentru a prezenta noi modele, inclusiv premiere mondiale.

Pentru cei care nu au avut ocazia vizitei la salon, există varianta navigării pe noul website lansat cu ocazia Reifen Messe. La Borbet există mereu schimbări și soluții inovatoare, dovada celor 100 de ani de istorie.
                                                         
Astfel în cadrul colectiei ‘’Commercial Wheels‘’, s-a remarcat noua jantă BORBET C2C, un model cu un design dedicat SUV-urilor dar nu numai, ce beneficiază de un indice de sarcină ridicat și o stabilitate fără compromisuri. Fanii off-road-ului pot alege astfel între clasica finisare "crystal silver" sau "black glossy". Acest model în 5 prezoane este fabricat de la 7.5x17" la 8x18".

Pentru entuziaștii tuning-ului și fanilor motorsport, a fost lansata janta BORBET XRT, într-o ediție limitată intitulată Driftbrothers. Modelul ce face parte din colecția ‘’Sports‘’ a performat în European Drift Championship, unde piloții și inginerii au supus-o unor teste de anduranță și condiții de stress la oboseală deosebite.

Finisarea cu alură de curse "racetrack red polished", produsă inițial doar pentru uz competițional, reprezintă un tribut adus succesului, fiind imediat disponibilă si uzului stradal.

Cu un capac personalizat, ce atesta statusul ediției European Drift Championship, BORBET XRT este produsă de la 8x17’’ la 9.5x20’’.

Tot în cadrul colecției ‘’Sports‘’ janta BORBET BL5, ce combină calități sportive asociate unui design deschis, va fi disponibilă pe piață într-o nouă finisare intitulată silver black glossy.

Folosirea a două culori contrastante pune în evidență astfel formele și conturul acestui model, gravura cu laser obținută prin tehnologia BORBET ExaPeel® oferind o calitate și distincție aparte.

În cadrul programului de iarnă, BORBET inserează noi dimensiuni de jante rezistente intemperiilor din sezonul de iarnă.

Jantele BORBET F,TL sau CA se bucură de noi dimensiuni. Cu aceste 3 modele ale colecției CLASSIC, personalizarea în siguranță pe timp de iarnă
este posibilă pe noi aplicații.

BORBET nu se rezumă doar la lansare de produse, oferind chiar odată cu începerea salonului, un web-site absolut nou, unde prezentarea dinamică și funcționaitatea sunt la cote maxime.

Alături de un design fresh și un content nou, vizitatorul se poate bucura și de un configurator online, ce permite folosirea jantelor în mod virtual pe diverse mașini.

Pentru mai multe detalii despre BORBET și distribuția sa în România, vizitați www.jantealuminiu.ro.

Sursa : Izabella Ghiță, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii