In sezonul 2014, Napoca Rally Academy si Banca Transilvania au demarat o campanie de sustinere a sigurantei rutiere in randul clientilor BT din orasele in care sunt programate etapele din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Incepand cu aceasta saptamana, campania se deruleaza la Cluj-Napoca.

Banca Transilvania sustine siguranta rutiera
Campania de sustinere a sigurantei rutiere continua la Transilvania Rally.
Campania se desfasoara in perioada 10- 24 iunie.
NRA si BT, parteneriat inclusiv in afara probelor speciale.

In sezonul 2014, Napoca Rally Academy si Banca Transilvania au demarat o campanie de sustinere a sigurantei rutiere in randul clientilor BT din orasele in care sunt programate etapele din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Incepand  cu aceasta saptamana, campania se deruleaza la Cluj-Napoca.

In perioada 10 – 24 iunie, campania de siguranta rutiera initita de Napoca Rally Academy si Banca Transilvania se desfasoara in Cluj-Napoca, unde este programata etapa a patra din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Astfel, clientii BT au ocazia de a castiga unul dintre cele 20 de locuri la cursul de conducere defensiva, organizat de NRA pe 28 iunie, la Clu-Napoca.

Inscrierile pentru aceasta campanie se pot face in sediile BT din Cluj Napoca - Agentia Baritiu, Sucursala Cluj (Eroilor), Sucursala Marasti (vis-a-vis de Kaufland), Sucursala Manastur (la Big), Agentia Napoca (Zorilor), Agentia Pata, in cursul saptamanii, iar sambata si duminica - in14, 15 si 21 iunie, in Polus Center. Cei care doresc se pot inscrie, pana in 24 iunie, si pe site-ul bancii, accesand pagina http://www.bancatransilvania.ro/raliu/.

In plus, clientii BT care vor ajunge pe data de 17 iunie, intre orele 10:00 – 12:00, in Agentia Baritiu (str. George Baritiu nr.8), vor putea beneficia de serviciul “rally taxi”, oferit de Napoca Rally Academy, iar pilotii echipei campioane din FIA ERC Production Cup ii vor transporta la destinatia dorita de acestia.

In perioada 10 – 21 iunie, Napoca Rally Academy expune, in Polus Center, pentru fanii sai si pentru iubitorii acestui sport, modelele cu care echipa concureaza in competitii.

“Cluj-Napoca inseamna acasa inclusiv pentru Napoca Rally Academy, iar Transilvania Rally este proiectul nostru. Campaniile de sustinere a sigurantei pe drumurile publice reprezinta unul dintre obiectivele principale ale echipei noastre si suntem mandri ca Banca Transilvania, partenerul traditional al echipei noastre, este alaturi de noi in aceasta actiune de responsabiltate sociala, de constientizare a problemelor din trafic”, a spus Bogdan Marisca, pilotul echipei NRA.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii