MyMINI Days, aşa cum este cunoscută întâlnirea anuală a posesorilor MINI din România, a avut loc în weekendul trecut, 27-29 iunie, la Păltiniş, în judeţul Sibiu.

Comunitatea MINI
MyMINI Days, aşa cum este cunoscută întâlnirea anuală a posesorilor MINI din România, a avut loc în weekendul trecut, 27-29 iunie, la Păltiniş, în judeţul Sibiu.

Împătimiţii brandului s-au strâns din toate colţurile ţării: Timişoara, Bacău, Cluj-Napoca, Zalău, Piteşti, Călăraşi, Târgu Mureş, Râmnicu Vâlcea, Constanţa, Ploieşti, Bucureşti şi chiar de peste hotare, din Munich. Încă o dată, muntele a fost ales ca destinaţie de Rendez-Vous, nu doar pentru frumuseţea sa naturală ci şi pentru căprofilul drumurilor pune în evidenţă performanţele minunatelor bijuterii pe roţi.

Proleasing Motors, dealerul MINI din Ploieşti, a fost şi în acest an alături de MINIaci, pregătind cu mult entuziasm cadouri, concursuri cu premii şi bineînţeles, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele MINI:  MINI Cooper SD Paceman 2.0 diesel, 143 CP şi noul MINI Cooper S Hatch 2.0 benzină, 192 CP.

În total, reuniunea a însumat30 de automobile MINI, într-o paletă diversificată deculorişi motorizări, de la MINI ONE cu 90 CP, până la MINI Cooper S JCW cu 215 CP.

2014 înseamnăediţiaMyMINI Days cu numărul 5.Cu alte cuvinte, 5 ani consecutivi de întâlniri în care s-au legat prietenii frumoase şi pasiunea pentru un brand a reuşit săcrească tot mai mult numărul doritorilor de a se alătura acestui eveniment inedit. O parte dintre membrii comunităţii vin din afara ţării, alţii vin împreună cu copii, dovadă a faptului că pentru iubitorul de MINI nu există obstacol în calea participării la MyMINI Days.

Ca în fiecare an, pregătirile au durat peste 2 luni, timp în care s-au dezbătut locaţia întâlnirii, tematica petrecerii şi definirea traseuluimultaşteptat. Deşi pare ceva uşor de realizat, poate da bătăi de cap: preferinţelelocaţiei sunt diferite, locul ales trebuie sa dispună de o parcare mare şi de capacitate de cazare suficientă pentru întreaga comunitate.

Cum decurge o ediţie MyMINI Days.
Prima zi este dedicată sosirii la locul întâlnirii, cina luatăîmpreună şi diverse activităţi menite să aibe rolul de Ice Breakers, pentru că întotdeauna apar noi veniţi şi trebuie integraţi cât mai uşor.

A doua zi este momentul mult aşteptat. De dimineaţă se împart tricourile personalizate, se lipesc stickerele ediţiei pe toate MINI-urile şi toată lumea se pregăteşte de plecare. În jurul prânzuluimaşinile se aliniazăîntr-o coloană foarte lungă şi colorată, după carese pleacă la drum. Este o privelişte spectaculoasă, pe care toţi trecătorii o salută cu entuziasm, iar ceilalţi participanţi la trafic reacţioneazăclaxonând prietenos sau făcând flash-uri de salut.

Sunt alese drumuri cu serpentine dificile, unde şoferii grupului pot simţi la maxim adrenalina. De remarcat este faptul că grupul rămâne întotdeauna compact. Din când în când se fac opriri pentru şedinţe foto. Este încântător să vezi mirarea celor care depăşesc coloana, surprinşi de faptul că aceasta parcă nu se mai termină. Şi aşa decurge toată ziua, până pe seară, când toată lumea se întoarce pentru a se pregăti de petrecere.

În fiecare an, searase organizează o petrecere tematică, cu concursuri şi tombole, la carecei mai norocoşi primesc diferite premii. Anul acesta, tematica a fost Super Eroii MINI, printre care s-au remarcat SuperBlonda, SuperCartof Boy, Super Minnie, Monkey Man, SuperLuchadores, SuperPufa, Supe RO Ral, Super Cooper, Războinicul lu’MINI, Super Tricotix, SuperSuporterul, SuperTinichigiul, Super Gheo Bavarezul şi mulţi alţii.
In cea de-a treia zi, programul este lejer şi de cele mai multe ori este momentul în care se sudează prieteniile. După prânzul luat împreună, se formează grupuri de plecare către toate colţurile ţării.

Cum s-a născut comunitatea: 2 posesori de MINI au decis sa realizeze un forum de discuţii -www.myMINI.ro. Acesta a devenit locul în care posesorii de MINI îşiîmpărtăşesc problemele, soluţiile sau doar pasiunea pentru acest brand. Succesul forumului a dus în timp la apariţia unei pagini de Facebook - https://www.facebook.com/myminidays şi a unui grup pe această platformă de socializare -https://www.facebook.com/groups/mymini. Ba mai mult, începând din luna iunie 2014 s-a lansat şi site-ul oficial al evenimentului:www.myminidays.ro. Este mai mult decât evident că pentru pasionaţii MINI există numeroase canale de informare şi socializare, graţie celor care şi-au dat interesul să menţină viu spiritul MINI al comunităţii, an de an.

De 2 ani, Proleasing Motors,cel mai nou showroom şi service MINI din România, susţine comunitatea MINI laîntâlnirileMyMINI Days. Pe pagina oficială de Facebooka acestuia, www.facebook.com/MINIProleasingMotors, pot fi găsite mai multe poze de la acest eveniment.

Sursa: Cristian Tanasi, reprezentant al comunitatii posesorilor de autoturisme MINI din Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii