Alegerea electrocasnicelor potrivite pentru gatit poate deveni o experienta coplesitoare mai ales atunci cand nu stiti exact ce sa alegeti intre o plita electrica si una pe gaz.

Plita electrica
Foto: www.e365.ro
Alegerea electrocasnicelor potrivite pentru gatit poate deveni o experienta coplesitoare mai ales atunci cand nu stiti exact ce sa alegeti intre o  plita electrica si una pe gaz. Atunci cand vine vorba de alegerea unui singur model, totul se schimba deoarece acestea au devenit o metoda mult mai placuta pentru gatit. Pe langa faptul ca gatitul devine mult mai placut, va veti putea bucura si de alte avantaje importante: timp mult mai scurt de preparare a mancarurilor, risc scazut de incidente neplacute, o suprafata usor de curatat, etc.

Plita pe gaz este una dintre optiunile preferate a multor romani datorita faptului ca este mult mai simpla si mai putin pretentioasa decat celelalte. La fel ca si in cazul altor electrocasnice de bucatarie exista diverse criterii in functie de care poti alege o plita cu gaz, insa pe langa functii, pret si dimensiune, conteaza foarte mult ca aceasta sa se potriveasca cu restul electrocasnicelor din bucatarie.

Atunci cand vine vorba de plita electrica parerile sunt impartite. Insa, este sigur faptul ca aceasta ofera un aspect modern bucatariei iar functiile performante garanteaza un mod mult mai placut de gatit.

Majoritatea persoanelor au opinii diferite asa ca daca doriti sa cumparati o plita ar trebui sa tineti cont de anumite criterii.

1. Alegerea sursei de energie
Principalul lucru in functie de care alegem o plita este tipul sursei de alimentare, gaz sau electric. Ambele variante prezinta avantaje si dezavantaje de aceea trebuie sa alegeti varianta favorabila. Exista si varianta de a alege o plita care dispune atat de zone electrice cat si de arzatoare.

2. Pret
Foarte multe persoane se gandesc mai intai la pret decat la calitate, lucru total gresit. Atat timp cat platiti un pic mai mult aveti siguranta ca veti beneficia de un produs de calitate si de durata.

Preturile acestora variaza in functie de model, de exemplu in magazinul nostru online  e365.ro cel mai mic pret este pentru plita incorporabila Samsung C21RJAN iar cel mai mare pentru plita electrica Samsung CTN464KC01. Va punem la dispozitie preturi si optiuni pentru toate necesitatile asa ca nu va grabiti sa faceti alegeri pripite.

In magazinul nostru gasiti si alte electrocasnice de care cu siguranta aveti nevoie: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aspiratoare, cuptoare cu microunde, aparate frigorifice, aparate de aer conditionat, cuptoare electrice, hota de bucatarie. De asemenea, puteti achizitiona produse din categoriile de jucarii, ceasuri cu cuc, anvelope, electronice, periferice, telefoane mobile si accesorii, fashion, sport si fitness, produse pentru casa si gradina, parafarmaceutice. Suntem pregatiti in orice moment sa onoram comenzile dumneavoastra si sa va oferim informatii de care aveti nevoie.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii