Noile navigatii auto de la Dynavin care ruleaza pe platforma N6, cel mai avansat sistem de operare existent pe piata la momentul actual, sunt importate exclusiv si pentru prima data in Romania de catre compania Edotec.

Edotec N6
Noile navigatii auto de la Dynavin care ruleaza pe platforma N6, cel mai avansat sistem de operare existent pe piata la momentul actual, sunt importate exclusiv si pentru prima data in Romania de catre compania Edotec.

Avantajele platformei N6 sunt multiple:
  • Radio cu functie reala de AF (Alternative Frequency) – isi updateaza frecventele permanent pe fundal;
  • Sistem de navigatie cu licenta iGO primo si drept de update, in primele 30 de zile, la ultima harta disponibila prin naviextras;
  • Bluetooth Parrot;
  • Sunet DSP (Digital Signal Processing);
  • Integrare CAN bus (navigatia se porneste in momentul in care se deschide masina, fara a mai fi necesara asteptarea pana la introducerea cheii in contact);
  • Conexiune DVD/USB/SD;
  • Se poate lega la iPod, iPhone si iPad direct prin cablu original USB;
  • Senzor de lumina care realizeaza ajustarea automata a intensitatii ecranului.
In momentul de fata, sunt disponibile navigatii operand pe aceasta platforma pentru marcile Mercedes, BMW, Audi si Volkswagen, plus doua modele universale, urmand ca stocul sa fie actualizat cu noi unitatiin viitorul apropiat.

Pentru informatii suplimentare privind functionalitatile si beneficiile platformei N6, accesati site-ul www.edotec.ro.

”Suntem foarte entuziasmati sa putem oferi conducatorilor auto navigatii cu cel mai avansat sistem de operare existent pe piata la ora actuala. Speram ca, pe viitor, sa putem contribui la dezvoltarea industriei auto din Romania si cu alte produse high-tech”, a declarat Ionut Matei, General Manager Edotec Romania.

Despre Edotec Romania:
Edotec Romania activeaza in industria ICE (In Car Entertainment) din anul 2009. Compania urmareste introducerea pe piata romaneasca a ultimelor tehnologii multimedia din domeniul auto, atat pentru calitate, dar mai ales pentru marirea gradului de confort si accesibilitate in autoturism.

In momentul de fata, platforma online www.edotec.ro ofera peste 3000 de produse, de la navigatii Dynavin, sisteme multimedia auto dedicate cu GPS si Internet, interfete multimedia cu sistem de integrare OEM, pana la tunere TV auto, camere de marsarier dedicate si universale cu infrarosu, tetiere cu LCD si DVD, ecrane LCD cu DVD pentru plafon.

Sursa: Cristina Oprean, PR & Social Media Specialist - Loopaa MarCom
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii