O data cu lansarea gamei de vehicule comerciale Piaggio in Romania, Pisa Motors ofera clientilor si numeroase posibilitati de carosare ale modelelor din gamele Piaggio Porter si Porter Maxxi.

Piaggio Porter
O data cu lansarea gamei de vehicule comerciale Piaggio in Romania, Pisa Motors ofera clientilor si numeroase posibilitati de carosare ale modelelor din gamele Piaggio Porter si Porter Maxxi.  Carosarile se pot face fie direct din fabrica, fie prin intermediul partenerilor companiei din Romania.

Gama de vehicule comerciale Piaggio, disponibila din 2014 si in Romania prin intermediul Pisa Motors, este solutia numarul 1 in ceea ce priveste transportul usor in multe tari din Europa de Vest. Cu vehicule nepoluante, versatile, usor si ieftin de intretinut, vehiculele din gamele Piaggio Porter si Porter Maxxi au avantajul ca pot fi carosate pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor.

“Avantajul gamei de vehicule comerciale Piaggio consta si in personalizarea variata in functie de domeniul de activitate. In acest moment putem livra la comanda modele personalizate pentru orice tip de business”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors, importatorul oficial al vehiculelor comerciale Piaggio in Romania.

Pentru modele Piaggio Porter si Piaggio Porter Maxxi, cu o sarcina utila intre 850 kg si 1.120 kg, exista numeroase optiuni de carosare care reprezinta solutia ideala in domenii precum distributia, comertul, transportul, constructiile sau agricultura, curieratul, dar si pentru actiuni de divertisment sau activitati de promovare si publicitate.

“Avantajele vehiculelor importate de Pisa Motors constau in dimensiunile reduse ale utilitarelor, manevrabilitatea lor, poluare minima sau chiar zero in cazul variantelor electrice, iar personalizarea lor pentru tipul de business al clientilor se face la costuri mult mai reduse”, a mai adaugat  Florin Parvu, director general Pisa Motors.

Modelele comercializate de Pisa Motors pot fi dotate cu bene pentru colectarea selectiva a deseurilor, echipate cu nacela pentru iluminat, cu aspirator stradal si perii pentru curatare, avand de asemenea posibilitatea echiparii cu lama si sistem de imprastiere a materiale antiderapante, perfecte pentru strazi inguste si trotuare pe timpul iernii, intretinerea spatiilor verzi, a parcurilor si gradinilor, cu cabina frigorifica, cu display-uri mobile pentru publicitate sau  pot fi transformate intr-un magazin mobil. “In acest moment avem incheiate parteneriate cu firme de top in domeniul carosarilor din Romania si putem oferi solutii performante sau carosarile se pot face direct la fabrica Piaggio din Italia”, a completat Florin Parvu.

Preturile pentru gama Piaggio Porter pornesc de la 11.985 EUR (fara TVA), iar pentru solutiile de carosare preturile se stabilesc in functie de solicitarile clientului.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii