Cu imaginea lor sportivă și unică, modelele ŠKODA Monte Carlo impun un nou curent emoțional în cadrul gamei de modele ŠKODA. Datorită cererii mari din partea consumatorilor, ŠKODA a extins anul acesta gama Monte Carlo cu ŠKODA Citigo Monte Carlo și ŠKODA Yeti Monte Carlo;

Skoda
Patru ediții Monte Carlo: ŠKODA Citigo Monte Carlo, ŠKODA Fabia Monte Carlo, ŠKODA Rapid Spaceback Monte Carlo și ŠKODA Yeti Monte Carlo.
Dinamism: design sportiv, jante uluitoare din aliaj, interioare personalizate.
Omagierea celor 113 ani de tradiție a mărcii în motorsport și a succesului mărcii ŠKODA la Raliul Monte Carlo.
Nou: hatchback-ul sportiv ŠKODA Rapid Spaceback Monte Carlo va fi lansat la toamnă.

Cu imaginea lor sportivă și unică, modelele ŠKODA Monte Carlo impun un nou curent emoțional în cadrul gamei de modele ŠKODA. Datorită cererii mari din partea consumatorilor, ŠKODA a extins anul acesta gama Monte Carlo cu ŠKODA Citigo Monte Carlo și ŠKODA Yeti Monte Carlo; ŠKODA Rapid Spaceback într-o nouă versiune ŠKODA Monte Carlo va fi lansată în toamna anului 2014. ŠKODA a sărbătorit multe victorii istorice la Raliul Monte Carlo, iar acum, prin intermediul acestor noi modele Monte Carlo, este renăscută această tradiție.

Edițiile speciale Monte Carlo aduc un tribut special celor 113 ani de istorie de succes a ŠKODA Motorsport. ŠKODA a participat pentru prima dată la ‘Regina Raliurilor’, legendara competiție de la Monte Carlo, în 1936. Imediat, ŠKODA a obținut locul doi la clasa sa, cu modelul ŠKODA Popular. Pentru a omagia acest succes, producătorul a lansat ŠKODA Popular Monte Carlo. Acest automobil a devenit un simbol al designului prin aripioara sa distinctă din partea din spate. în 1977, ŠKODA 130 RS a înregistrat o dublă victorie la clasa sa, în Raliul Monte Carlo.

Pe baza acestor succese au fost create actualele modele ŠKODA Monte Carlo. “Din ce în ce mai mulți clienți caută automobile personalizate și emoționale, care să aibă ceva aparte,” spune Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administrație ŠKODA, responsabil pentru Vânzări. “Modelele noastre Monte Carlo oferă această individualitate în combinație cu dotări de vârf, la un excelent raport calitate/preț. În același timp, aceasta este o modalitate prin care ne exprimăm tradiția îndelungată și încununată de succes din motorsport.”

ŠKODA Fabia a fost lansată în versiunea Monte Carlo în 2011 și a depășit orice așteptări prin designul său emoțional. Astăzi, modelele Monte Carlo includ multe dotări, precum grila frontală neagră, jante din aliaj negre, gemurile laterale din spate și luneta cu tentă închisă, precum și alte elemente de design cu contrast accentuat datorită finisării negre. Yeti Monte Carlo și Rapid Spaceback Monte Carlo sunt disponibile de asemenea cu un plafon negru. Interioarele beneficiază, printre altele, de volane cu trei spițe, acoperite cu piele, scaune sport cu un design special și elemente de design Monte Carlo sportive.

Noua ŠKODA Rapid Spaceback Monte Carlo va debuta în această toamnă. ŠKODA Rapid Spaceback este disponibilă spre vânzare de aproape un an, fiind primul hatchback compact al mărcii din Republica Cehă. Designul proaspăt atrage noi categorii de clienți. Noua versiune Monte Carlo afișează o imagine dinamică și puternică. Partea frontală este caracterizată de rama neagră a grilei radiatorului și de priza de aer lată și neagră, precum și de inserțiile negre din faruri și proiectoarele de ceață. Ediția specială dispune de jante din aliaj negre, de 16 sau 17 inch. De asemenea există ornamente negre pe pragurile ușilor. Designul sportiv se continuă la interior, printre altele, cu volanul cu trei spițe, îmbrăcat în piele cusută cu ață roșie și maneta schimbătorului de viteze îmbrăcată în piele, de asemenea cusută cu ață roșie. În plus, există scaune sport cu design Monte Carlo, împreună cu un set de pedale din oțel inoxidabil și covorașe negre cu tiv de culoare roșie. Rapid Spaceback Monte Carlo are la bază versiunea de dotări ‘Ambition’ și este disponibilă cu toată gama de motoare de la Rapid Spaceback (trei motoare pe benzină și două diesel).

ŠKODA Citigo Monte Carlo a fost creată pentru ritmul alert al orașului – un automobil de oraș cu ambițiile agere ale unui automobil de raliu. Versiunea Monte Carlo este disponibilă atât pentru versiunea Citigo cu propulsie pe benzină, cât și pentru Citigo G-TEC, care funcționează cu gaz natural. Ediția specială se deplasează pe jante din aliaj, cu diametrul de 15 inch, iar jantele din aliaj de 16 inch, de culoare neagră, sunt disponibile opțional. Citigo Monte Carlo beneficiază de o suspensie sport, coborâtă cu 15 milimetri. Modelul mai oferă și geamuri cu tentă închisă pe lateral și în spate, terminații negre pentru barele de protecție, difuzor de aer și grila radiatorului de asemenea negre, împreună cu carcasele negre ale oglinzilor retrovizoare exterioare. Portierele și portbagajul sunt finisate cu o folie autoadezivă, care contrastează cu vopseaua de bază a automobilului. Această imagine sportivă a fost transferată și la interior, unde se găsesc: volanul sport cu trei spițe, îmbrăcat în piele, capitonaj negru pe plafon, ornamente interioare negre și tapițerie în stilul Monte Carlo pe scaune. Panoul de instrumente dispune de elemente de design speciale Monte Carlo, cu o planșă de bord lăcuită cu negru. Covorașele textile care au cusături roșii completează imaginea atractivă a modelului Citigo Rally Monte Carlo.

ŠKODA Yeti Monte Carlo impune de asemenea un ton sportiv aparte. Grila radiatorului, terminațiile barelor din față și din spate și plafonul sunt negre, iar la acestea se adaugă barele cu design specific și farurile Bi-Xenon. Carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare și panourile pragurilor laterale sunt de asemenea finisate în negru. Yeti Monte Carlo se deplasează pe jante negre, din aliaj, cu diametrul de 17 inch și dispune de geamuri cu tentă închisă în spate și în lateral spate. Modelul mai beneficiază și de un interior sport: volanul sport cu trei spițe, maneta de viteze și cea a frânei de mână dispun de ornamente din piele cusută cu ață roșie, scaune sport în dotare standard, pedale din oțel inoxidabil și decor Monte Carlo. Yeti Monte Carlo are la bază versiunea de dotări ‘Ambition’ și este disponibil cu unul dintre cele trei motoare pe benzină supraalimentate sau cu unul dintre cele trei motoare turbo diesel.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii