Dunlop anunță astăzi că este partener oficial de anvelope pentru AMG Driving Academy pentru sezonul 2014/2015.

Dunlop devine partener oficial de anvelope pentru AMG Driving Academy
Dunlop anunță astăzi că este partener oficial de anvelope pentru AMG Driving Academy pentru sezonul 2014/2015. Parteneriatul cu AMG Driving Academy este următorul pas ce vine după o lungă colaborare întreMercedes-AMG și Dunlop, în care ambele companii au livrat pe piață produse de înaltă performanță.

Mercedes-AMG și Dunlop au lucrat deja împreună în trecut, adunând câteva succese notabileîn activitatea de motorsport. Dunlop a fost partenerul oficial al departamentului de motorsport al AMG încă din 2011, și ambele mărci au dezvoltat împreună un număr semnificativ de anvelope pentru echipare originală pentru diferite modele AMG.

Pe baza acestei relații, AMG Driving Academy dă acum posibilitatea clienților AMG să aibă experiența de înaltă performanță pe care anvelopele de la Dunlop au încercat-o mai întâi pe pistă. Ca parte a acestei oferte, Dunlop furnizează la 35 de evenimente special organizate pe pistă în 2014 de către AMG Driving Academy, o instalație de service profesională ce include anvelope de motorsport, echipă de tehnicieni experimentați și personal de service. Clienții AMG Driving Academy pot conduce modelele A 45 AMG, CLA 45 AMG, SLS AMG GT FINAL EDITION și SLS AMG GT3 – o gamă de vehicule AMG echipate cu anvelopeDunlop de înaltă performanță.

Echipare originală pe multe modele Mercedes-AMG
Cooperarea de durată dintre Dunlop și Mercedes-AMG a fost de asemenea construită pe aprobarea pe care au primit-o recent anvelopele Dunlop. Noul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series a fost livrat în 2012 cu pachetul de cursece includea ca echipare originală anvelopele Dunlop Sport Maxx Race. În 2013 această echipare a fost urmată de lansarea noilor anvelope Sport Maxx RT și montarea lor ca echipare originală pe modelele A 45 AMG și CLA 45 AMG. În ambele cazuri anvelopele au fost alese pentru capacitatea lor de a optimiza performanța frânării și precizia manevrabilității. Noul SLS AMG GT FINAL EDITION este de asemenea livrat opțional cu anvelopele Dunlop Sport Maxx Race.

Pentru modelele ML 63 AMG și SL 65 AMG au fost de asemenea aprobate anvelopele Dunlop, unde Dunlop oferă numai anvelope aprobate AMG. Toate anvelopele sunt special dezvoltate de către Dunlop pentru Mercedes-AMG și marcate cu sufixul "MO" pe peretele lateral al anvelopei.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMPR 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii