Falcon Electronics, liderul naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto în România, prezintă prima stație CB cu auto-diagnoză inclusă, rezultatul celor 50 de ani de experienţă Cobra: Cobra 29 LX.

Cobra 29 LX
Falcon Electronics, liderul naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto în România, prezintă prima stație CB cu auto-diagnoză inclusă, rezultatul celor 50 de ani de experienţă Cobra: Cobra 29 LX.

În concediu ne dorim să avem parte de un drum lin, fără situații neprevăzute, care să ne întârzie sau să ne strice buna dispoziție. De aceea, Falcon Electronics recomandă primul produs din industrie care permite testarea puterii de emisie, starea antenei și voltajul bateriei, pentru a obţine o comunicare de calitate: Cobra 29 LX.  

Performanţele maxime ale ansamblului staţie-antenă sunt asigurate de SWR-metrul încorporat, care ajută la calibrarea chiar de către utilizator a antenei. Indicatorul de stare emite o alertă vizuală în cazul în care antena nu este amplasată corect, cablul este întrerupt sau nu este bine înfiletat.

Cu staţia Cobra 29 LX, comunicarea este optimă: mesajele sunt transmise şi recepţionate cu precizie, datorită funcţiei de prelucrare şi îmbunătăţire a semnalelor (System Soundtracker®) şi a utilizării microfonului cu atenuare a zgomotului de fond. Mai mult decât atât, datorită funcţiei Talk Back,   sunetul emis se aude şi în difuzorul staţiei, ceea ce asigură mai multă claritate.

Pentru o călătorie şi mai plăcută, staţia permite comunicarea fără costuri atât în ţară, cât şi în străinătate, cu celelalte autovehicule aflate în trafic. În cazul apariţiei unei situaţii de urgenţă, aceasta poate fi anunţată rapid participanţilor la trafic.  

Pentru un nivel ridicat de personalizare, Cobra 29 LX dispune de un display LCD în 4 culori selectabile  - verde, albastru, portocaliu sau roşu - pentru o integrare perfectă în interiorul autovechiculului. De asemenea, pentru o citire uşoară a informaţiilor atât ziua, cât şi noaptea, intensitatea afişajului se poate regla. În plus, ceasul, alarma sau cronometrul se pot programa.

Modelul Cobra 29 LX este disponibil în toate magazinele Falcon Electronics şi ale partenerilor săi, precum şi pe www.store.falcon.ro. Staţia respectă prevederile legale ale Uniunii Europene şi funcţionează la puterea de 4W în FM.  

Specificații tehnice:
Generale:
  • 40 de canale FM/AM
  • Gama de Frecvenţe 26.565 la 27.99125 MHZ
  • Toleranţă Frecvenţă 0,005 %
  • Controlul Frecvenţei Sintetizator automat PLL (Phase Lock Loop)
  • Temperatură Funcţionare –30° C ÷ + 65° C
  • Tensiune Alimentare 13,2 VDC nominal (negativ la masă)
  • Consum Emisie: AM/FM mod complet, 1,4A (maxim)
  • Recepţie: Filtrată, 0,9 A;
  • Ieşire Audio maxim 1,2A (nominal)
  • Conector Antenă UHF; SO-239
Preț recomandat: 629 lei, TVA inclus.

Pentru rezultate optime, se recomandă folosirea stației împreună cu antena Cobra HG A1500, cu o putere de 300W, o înălțime de 914 mm și care dispune de braţ şi talpă magnetică construite din oțel inoxidabil, placat cu crom negru, rezistent la zgârieturi.

Specificații tehnice:
  • Gamă de frecvenţe: 26 – 30 MHz
  • Compatibilă cu toate staţiile radio CB
  • Antenă reglabilă (posibilitate de acordare)
  • Cablu coaxial de conectare
Preț recomandat: 159 lei, TVA inclus.

Mai multe detalii găsiți pe www.store.falcon.ro.

Sursa: Cristina Carataș, PR Manager 4 ACE-pr&publicity
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii