Motiv de sărbătoare: sub titlul ‘Bun-venit, Noua Fabia’, primul exemplar al celei de-a treia generații ŠKODA Fabia a părăsit linia de producție de la fabrica principală ŠKODA, din Mladá Boleslav.

ŠKODA sarbatoreste sosirea noii Fabia
Unitatea principală de producţie ŠKODA, din Mladá Boleslav, sărbătorește debutul producției noii Fabia.
Liniile de producție din Mladá Boleslav au fost supuse unor ample modernizări.
Tehnologie de ultimă oră, în materie de siguranță, conectivitate, mediu și confort.
Practică și încărcată de emoție: imagine nouă, mult spațiu, noi dotări ‘Simply Clever’.

Motiv de sărbătoare: sub titlul ‘Bun-venit, Noua Fabia’, primul exemplar al celei de-a treia generații ŠKODA Fabia a părăsit linia de producție de la fabrica principală ŠKODA, din Mladá Boleslav. Echipa de producție a aplaudat la scenă deschisă noua mașină – o Fabia de culoare ‘Albastru Race’ – în timp ce aceasta trecea prin faza de inspecție finală. ŠKODA Fabia, care are un design complet nou, cucerește prin limbajul de design plin de emoție, siguranța inovatoare, confortul și sistemele de infotainment din clasele superioare de automobile, precum și prin valorile reduse de consum. Lansarea pe piață va avea loc în luna noiembrie.

“Debutul în producție al noii ŠKODA Fabia reprezintă o altă piatră de hotar în cadrul ofensivei noastre de modele şi de producţie,” declară Michael Oeljeklaus, membru în Consiliul de Administrație ŠKODA, responsabil pentru Producție. “Atunci când primul exemplar al unui model părăsește linia de producție, este întotdeauna un moment important. Iar acest lucru este valabil mai ales pentru noua Fabia, deoarece acest automobil minunat este un pilon important în strategia de dezvoltare ŠKODA. Echipele noastre de la Dezvoltare și Producție au făcut pregătiri intense și meticuloase și și-au dedicat activitatea pregătirii și punerii în funcțiune a mașini – o mașină care va impune noi standarde în cadrul segmentului său,” declară Oeljeklaus. Înaintea debutului în producție al modelului ŠKODA Fabia, au avut loc lucrări ample de ajustare și renovare la fabrica din Mladá Boleslav; toate efectuate în perioada de concedii a fabricii, care s-a încheiat la mijlocul lunii august. 40 de companii specializate în tehnologia producției, împreună cu sute de experți, au fost implicate în acest proces.

Noua ŠKODA Fabia este ‘pur și simplu mai multă mașină’, în toate privințele. Cea de-a treia generație Fabia demonstrează, la fel ca și primul automobil produs, cum designul ŠKODA s-a dezvoltat într-un limbaj de design mai expresiv și bogat din punct de vedere emoțional. Proporțiile omogene, formele cristaline și liniile clare scot în evidență noua generație. În plus, noua ŠKODA Fabia oferă mult mai multe posibilități de personalizare decât înainte, atât la interior cât și la exterior.

Mașină mică, tehnologii mari. Noua ŠKODA Fabia beneficiază de sisteme inovatoare de siguranță, confort și infotainment, provenite de la automobilele din segmentele superioare. Pentru prima dată, un automobil ŠKODA poate fi conectat cu ușurință la un smartphone prin intermediul tehnologiei MirrorLink™. Gama de motoare complet nouă impune de asemenea noi standarde, făcând din cea de-a treia generație cea mai ecologică și economică ŠKODA Fabia din toate timpurile. În comparație cu modelul precedent, noua Fabia utilizează cu până la 17 procente mai puțin carburant.

În stilul tipic ŠKODA, noua Fabia impresionează și prin spațiul generos și numeroasele dotări ‘Simply Clever’, dintre care, până la nouă dotări sunt noi.

Cu cea de-a treia generație, complet nouă, producătorul dorește să continue povestea de succes impresionantă a modelului ŠKODA Fabia. După ce a comercializat circa 3,4 milioane de automobile până în prezent, ŠKODA Fabia este cel mai bine vândut automobil al mărcii din Republica Cehă, după ŠKODA Octavia. Între 1999 și 2006 au fost vândute în total 1,8 milioane de exemplare Fabia din prima generație. Din 2006 și până în prezent, ŠKODA a livrat către clienții săi circa 1,7 milioane de exemplare Fabia din a doua generație.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii