Alex Filip, de două ori campion la două roți motrice în România și participant anul acesta în Campionatul European de Raliuri, va lua startul la Sibiu Rally Challenge cu modelul Renault Clio RS. Drumul până la Sibiu va fi parcurs însă pe bicicletă.

Alex Filip (bicicleta Felt)
Dublul campion la două roți motrice va pedala 280 km până la Sibiu.
Alex Filip susține SOS Satul Copiilor Cisnădie.
Alex Filip va lua startul la Sibiu Rally Challenge cu Renault Clio R3.

Alex Filip, de două ori campion la două roți motrice în România și participant anul acesta în Campionatul European de Raliuri, va lua startul la Sibiu Rally Challenge cu modelul Renault Clio RS. Drumul până la Sibiu va fi parcurs însă pe bicicletă. 
 
Alex Filip a fost unul dintre primii campioni care au confirmat prezența la prima ediție a Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor. Participant anul acesta în ERC, Alex Filip va concura cu aceeași mașină cu care a terminat pe podium în Raliul Greciei, dar până la Sibiu va face deplasarea pe bicicletă.

Pasionat de ciclism și participant în numeroase concursuri de triatlon, Alex Filip susține cu această ocazie proiectul SOS Satul Copiilor Cisnădie prin care cei 70 de copii de acolo vor putea merge la școaă. „O mână de pasionați de ciclism, în frunte cu Alex Ciocan care este ciclist de performanță, organizează Ciclaton și vor parcurge în 5 zile cam 650 km. Ei fac asta pentru a atrage atenția asupra cauzelor din domeniul educației care au mare nevoie de sprijinul nostru. Din păcate eu nu pot participa la acest proiect, dar am decis să vin la Sibiu Rally Challenge pe bicicletă pentru a susține aceeași cauză și pentru a-i convinge și pe pasionații de sporturi cu motor să se implice și să doneze pentru susținerea acestui proiect”, a spus Alex Filip.

Alex Filip va pleca miercuri, 8 octombrie, de la București și va parcurge aproximativ 280 km până la Sibiu pentru prima ediție a Sibiu Rally Challnge. „Recunoașterea traseului începe de joi așa că nu-mi permit să pierd timpul pe drum. Voi ajunge cu siguranță la timp pentru a participa la unul dintre cele mai frumoase proiecte din lumea sporturilor cu motor de la noi”, a mai adăugat Alex Filip, care va concura la Sibiu cu modelul Renault Clio R3.

Sibiu Rally Challenge se desfășoară în perioada 9 – 12 octombrie și este în același timp o competiție, dar și un festival al sporturilor cu motor la care pot participa mașini clasice, mașini de competiție și orice alte vehicule din lumea sporturilor cu motor pe patru roți.

Formularul de acreditare poate fi descărcat de pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

Fotografii, harti, documentele oficiale si formularul de inscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Sursa: Sibiu Rally Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii