Automobil Club Român își propune să atragă atenția bărbaților asupra nevoii de a purta centura de siguranță la volan, printr-un mesaj greu de ignorat.

Automobil Club Român își propune să atragă atenția bărbaților asupra nevoii de a purta centura de siguranță la volan, printr-un mesaj greu de ignorat. Campania a fost lansată în mediul online, pe Facebook și Instagram și cuprinde deja peste 200 de fotografii cu soferițe, printre care și câteva vedete, purtând centura de siguranță. Campania se numește în mod sugestiv, Seatbeltb00bing. (cu doi de zero)

Campania pornește de la observarea comportamentului șoferilor români. În România, mulți bărbați nu își cuplează centura de siguranță atunci când se urcă la volan: 6 din 10 conducători auto nu poartă centura de siguranță, bărbații au cu 77% mai multe șanse de a-și pierde viața într-un accident auto decât femeile, și anual, de trei ori mai mulți bărbați decât femei își pierd viață în accidente auto.

Scopul campaniei este să facă purtatul centurii de siguranță un fenomen greu de ignorat în mediul online, schimbând astfel un comportament.

În urma pre-lansarii campaniei în mediul online, peste 200 de soferițe au postat, pe Facebook și Instagram,  pe hashtag-ul #Seatbeltb00bing – cu doi de zero - fotografii în care arătau faptul că poartă centura de siguranță, demonstrând că siguranță la volan poate fi, cu siguranță, atrăgătoare.  Începutul campaniei a atras imediat atenția vedetelor, Nicoleta Luciu, Jojo și Gina Pistol alăturându-se și postând fotografii cu centura de siguranță cuplată.

Campania continuă cu un apel lansat către toate femeile din România, șoferițe sau pasagere: haideți să facem purtatul centurii greu de ignorat: tot ce trebuie să faceți este săvă fotografiați purtând centura de siguranță și săîncărcați fotografiile pe Facebook sau Instagram, folosind hashtag-ul #Seatbeltb00bing (cu doi de zero).

Sursa: Camelia Eremia, Client Service Director MSL GROUP
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii