Lumea este într-o permanentă schimbare, la fel și așteptările consumatorilor. Dar domeniul auto? CITROËN răspunde nevoilor zilelor noastre oferind o veritabilă alternativă berlinelor compacte: CITROËN C4 CACTUS. În segmentul C, extrem de concurenţial si cu principii fixe, CITROËN C4 CACTUS se distinge prin design-ul unic, îmbinând perfect stilul cu funcţionalitatea.

Citroen C4 Cactus
Lumea este într-o permanentă schimbare, la fel și așteptările consumatorilor. Dar domeniul auto? CITROËN răspunde nevoilor zilelor noastre oferind o veritabilă alternativă berlinelor compacte: CITROËN C4 CACTUS. În segmentul C, extrem de concurenţial si cu principii fixe, CITROËN C4 CACTUS se distinge prin design-ul unic, îmbinând perfect stilul cu funcţionalitatea. O alchimie inedită ce reușește să se ridice peste așteptările clienţilor.

CITROËN C4 CACTUS creează premizele unei noi perspective auto: un plus de design, un plus confort si tehnologie utilă: totul la un preţ rezonabil!

Pentru a răspunde unei asemenea provocări, CITROËN abordează o strategie inedită:
Valorizează ceea ce contează cu adevărat pentru clienţi. Adoptă inovaţii tehnologice și principii solide în materie de design, confort, manevrabilitate și cheltuieli de întreţinere:
- Airbump® o inovaţie CITROËN utilă, estetică și personalizabilă, ce conferă un plus de design prin aspectul său grafic, dar care si protejează caroseria;
- interfaţă 100 % digitală si 100 % intuitivă pentru a oferi un post de condus degajat și conectat, regrupând toate comenzile pe ecranul tactil de 7” prevăzut standard ca dotare;
- scaune frontale generoase concepute în stil sofa;
- airbag-ul pasager integrat în pavilion (tehnologie Airbag In Roof), o exclusivitate mondiala, oferă pasagerului din faţă mai mult spatiu și un volum de depozitare optimizat;
- pavilionul panoramic vitrat cu protecţie termică ridicată inundă habitaclul în lumină, eliminând efectele căldurii.

Reduce costurile de utilizare eliminând surplusul. Platforma optimizată este asociată motorizărilor eficiente de ultimă generaţie: 200 kg mai putin comparativ cu un CITROËN C4. Senzaţii la volan inedite cu un consum de carburant redus (doar 82 g de CO2/km adică 3,1 l/100 km la versiunea diesel și mai putin de 100 g de CO2/km la versiunea pe benzină).

Sursa : Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii