Echipa Autotehnica a participat in weekendul ce tocmai a trecut la etapa a VII-a a Campionatului National de Viteza in Coasta “Trofeul Campulung Muscel”

Bogdan Cosma
Sambata, au avut loc atat etapele de recunoastere cat si antrenamentele cronometrate stabilind ordinea startului pentru mansele de concurs. 

Vremea a fost una favorabila si am avut o prestatie buna.

Duminica au avut loc etapele de concurs, astfel ca in prima mansa Paul Andronic a obtinut un timp foarte bun clasandu-se pe locul 1 la Grupa H4 si pe locul 2 la general la 1 secunda in spatele monopostul Lola B99/50. 

Intre cele  doua manse de concurs vremea a fost capricioasa, a plouat destul de tare, fapt ce a generat un traseu ud, astfel iscandu-se dispute deoarece conform regulamentului CNVC ar fi trebuit sa se ofere o  urcare suplimentara pentru a vedea 
conditiile de drum. In urma unor discutii aprinse cu reprezentantii FRAS, acestia au luat hotararea de a nu acorda urcarea de recunoastere si au continuat cu cea de-a doua mansa de concurs fara a sti exact starea suprafetei de rulare.

Acest fapt a aruncat toti concurentii intr-o loterie a setarilor si a anvelopelor. Pilotul Paul Andronic a reusit sa obtina cel mai bun timp al grupei H4 desi au existat numeroase probleme de aderenta datorate faptului ca prima parte a traseului era uda si cea de-a doua uscata, fapt ce a facut ca anvelopele de ploaie sa devina improprii.

Cel de-al doilea pilot al echipei Autotehnica, Bogdan Cuzma a dus o batalie la zecime cu adversarii sai, Mircea Padureanu si Andrei Serban, reusind un meritoriu loc 2 al clasei H2, determinat de o alegere gresita a anvelopelor in cea de-a 2-a mansa de concurs.

Astfel, desi echipa Autotehnica a fost reprezentata doar de 2 piloti la aceasta etapa, am reusit sa obtinem locul 3 in clasamentul echipelor, fapt ce s-a datorat celor doua rezultate bune obtinute de pilotii nostrii.

Pe aceasta cale vrem sa multumim sponsorilor ce ne-au sprijint pe parcursul intregului Campionat: Motul, OMV Petrom, Motec Romania, Fan Courier, Service Univers, Race Auto Service, P&P Lubricants, Pol Distribution.

Sursa:
www.autotehnica.ro
www.facebook.com/autotehnica
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii