Saptamana trecuta, la sfarsitul careia a avut loc Raliul Iasului Cotnari, a fost pentru Manu Mihalache cea mai grea Proba Speciala, una in care, ARBITRUL a oprit cronometrul si a constatat, cinic si rece, disparitia mamei sale, Paula Mihalache.

Manu si Jancsi
Saptamana trecuta, la sfarsitul careia a avut loc Raliul Iasului Cotnari, a fost pentru Manu Mihalache cea mai grea Proba Speciala, una in care, ARBITRUL  a oprit cronometrul  si a constatat, cinic si rece, disparitia mamei sale, Paula Mihalache. Insa, asa cum se intampla deseori in sport, si in viata, urmeaza mereu alte probe noi, unele frumoase, altele dificile, spectaculoase sau imprevizibile. Manu a inteles ca timpul nu asteapta pe nimeni si ca trebuie sa îi dam tot ce ne-am propus. 

Dupa o prima zi de concurs in care Manu si Jancsi nu au reusit rezultate pe masura asteptarilor, situatie datorata unei probleme tehnice, dar si vizibilitatii reduse, cei doi au avut o a doua zi excelenta,  reusind timpi foarte buni  pe cele 7 Probe, mai mult chiar, terminand Super  Speciala,  Rapa Galbena, pe locul 3, la doar o secunda de primii doi clasati, dupa un parcurs spectaculos,  aplaudat de spectatori.  Echipajul brasovean termina Raliul Iasului Cotnari pe locul 3, la Clasa 3, fiind insotit pe podium de Tapio Laukkanen si Francois Delcour.

Manu Mihalache: “Asa cum de altfel ma asteptam, Raliul Iasului a fost foarte bine organizat, cu probe consistente, cu spectatori entuziasti, dornici sa vada spectacol. Sunt multumit ca am reusit un loc pe podium la Clasa 3. In fapt, este exact ceea ce ne-am propus, tinand cont de materialul de concurs. Din pacate, nu am reusit sa fac recunoasterile asa cum ar fi trebuit, aspect care a influentat, intr-o oarecare masura, rezultatele din prima zi de concurs. Evident, au fost si probleme cu vizibilitatea, datorate prafului de pe probe.  A doua zi ne-am propus sa mergem tare si sa recuperam, lucru pe care l-am reusit, in conditiile in care si masina a raspuns, fara ezitare, la toate comenzile noastre.

Doresc sa-i multumesc  lui Jancsi pentru tot ce a facut la acest raliu, precum si colegilor din echipa, care au pregatit masina cu profesionalism si entuziasm . “

Jancsi Soos: “De la bun inceput am crezut intr-o prestatie buna la aceasta competitie, despre care, acum, la final, am doar cuvinte de lauda. Rezultatul obtinut este unul valoros si ne onoreaza clasarea noastra pe podium in compania unor nume importante din acest sport.”

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de : eMAG, Pro-X, Gatmo Motorsport, Atlanta House si X-Tend Motorsport.

Sursa articol: Catalin Toderas
Credit foto: Dan STRAUTI
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii