Pisa Motors, din 2014 importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio, va expune, în premieră, toată gama de modele la SAB & Accesorii 2014.

Piaggio
Pisa Motors, din 2014 importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio, va expune, în premieră, toată gama de modele la SAB & Accesorii 2014. Ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii este programată în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie.

La ediția din acest an a SAB & Accesorii, Pisa Motors va expune, în premieră, toată gama de vehicule comerciale Piaggio disponibilă pe piața din România. “Începând din acest an, Pisa Motors aduce vehiculele comerciale Piaggio în România și cred că participarea noastră la acest Salon este obligatorie. Vrem să dăm o nouă dimensiune pe piața auto din perspectiva utilității și rentabilității, prin comercializarea vehiculelor comerciale Piaggio în România”, a spus Florin Pârvu, manager general Pisa Motors.

Prin gamele disponibile, Porter în primul rând dar și Ape și Quargo, Piaggio își consolidează reputația de constructor al unor vehicule remarcabile prin fiabilitate, accesibilitate și versatilitate. Aceste vehicule comerciale de dimensiuni mici își dovedesc  eficiența practică și economică în sectorul transporturilor ușoare, fiind disponibile în mai multe versiuni de carosare. Rentabilitatea specifică Piaggio se manifestă atât la nivelul prețului, al capacităților sale - sarcina utilă superioară alături de un grad ridicat de manevrabilitate, cât și  în ceea ce privește consumul.

Motorizările, toate Euro 5+, și-au dovedit fiabilitatea și performanțele în condițiile de trafic ale marilor aglomerații urbane din Europa. Indiferent că este vorba de un model echipat cu motor pe benzină, cu alimentare duală benzină-GPL, pe motorină sau electric, vehiculele comerciale Piaggio oferă soluția ideală penru orice sector de activitate.

Datorită multiplelor modalități de personalizare, vehiculele comerciale Piaggio reprezintă o soluție utilă pentru activități de transport, construcții, agricultură, distribuție, curierat sau vânzări, dar și în acțiuni de divertisment, activități promo-publicitare, întreținerea spațiilor verzi, comerț și lista poate continua. Avem o soluție utilă pentru orice tip de business și cred că acesta este principalul atu al mărcii Piaggio”, a mai adăugat Florin Pârvu.

Pisa Motors oferă doi ani garanție pentru vehiculele comerciale Piaggio, iar pe durata SAB & Accesorii a pregătit o serie de oferte speciale.

Ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii este programată în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii