După evoluția senzațională din Raliul Sibiului 2011, Simone Campedelli revine la Sibiu pentru a înfrunta și Transfăgărășanul. Multiplul campion din Italia va concura alături de Danilo Fappani, copilotul său, pe o mașină Subaru Impreza R4.

Simone Campedelli - Danilo Fappani
Multiplul campion din Italia a acceptat provocarea de a înfrunta Transfăgărășanul.
Simone Campedelli va concura cu un Subaru Impreza R4.
Sibiu Rally Challenge se va desfă
șura în perioada 9 – 12 octombrie.

După evoluția senzațională din Raliul Sibiului 2011, Simone Campedelli revine la Sibiu pentru a înfrunta și Transfăgărășanul. Multiplul campion din Italia va concura alături de Danilo Fappani, copilotul său, pe o mașină Subaru Impreza R4. 

Simone Campedelli, multiplu campion la 2WD și grupa N în Italia, a acceptat provocarea de a partcipa la prima ediție a Sibiu Rally Challenge, eveniment programat în perioada 9 – 12 octombrie. Pilotul italian a mai fost la Sibiu cu ocazia ediției din 2011 a Raliului Sibiului. Atunci Simone Campedelli a terminat pe locul 3 la general, după o evoluție senzațională cu modelul Citroen DS3 R3, model cu tracțiune pe două roți. Tot în acel an, Campedelli a stabilit și un nou record al specialei Șanta pe noapte.  „Este extraordinar că pot reveni la Sibiu. Publicul de aici este fantastic și am doar aminitiri plăcute după evenimentul din 2011. Acum este o provocare complet diferită cu probe speciale pe asfalt și apoi confruntarea pe macadam de pe circuitul de rally cross, dar abia aștept să iau startul la Sibiu Rally Challenge”, a spus Simone Campedelli.

Pilotul italian va concura la Sibiu Rally Challenge împreună cu Danilo Fappani, copilotul său, pe un model Subaru Impreza R4. „Atunci când am văzut că Transfăgărășanul a fost inclus ca probă specială în eveniment nu am putut să nu accept provocarea. Nu am fost niciodată pe acel drum, dar poveștile despre el sunt fabuloase și cred că poate deveni una dintre cele mai spectaculoase probe speciale din lume”, a mai spus Campedelli.

Sibiu Rally Challenge începe de joi, 9 octombrie, cu recunoașterile oficiale și deschiderea parcului de service din Piața Mare a orașului. Vineri, 10 octombrie, este programată prima specială pe asfalt care va avea loc în nocturnă pe Păltiniș, o probă cu o lungime de 9 kilometri. Sâmbătă, 11 octombrie, piloții înscriși la Sibiu Rally Challenge vor trebui să înfrunte Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Prima trecere pe speciala de 7,2 kilometri va fi la ora 12:00, iar cea de-a doua la ora 13:23. Duminică, 12 octombrie, acțiunea se va muta pe circuitul de rally cross unde cei mai buni piloți se vor întrece într-o cursă similară cu celebra Cursa Campionilor. „Este un eveniment interesant care, sunt sigur, va atrage mulți spectatori. Sunt încântat că pot participa aici încă de la prima ediție și cred că Sibiu Rally Challenge va avea un viitor frumos”, a mai adăugat pilotul italian. 

Fotografii, harti, documentele oficiale si formularul de inscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Sursa: Sibiu Rally Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii