Weekendul care tocmai a trecut a fost unul plin pentru echipa Napoca Rally Academy. Florin Tincescu si Vlad Cosma au luat startul la Red Bull Soapbox Race, Marco Tempestini, Simone Tempestini si Bogdan Marisca au promovat campania “Don’t drink and drive”, iar la Sibiu, Danny Ungur a fost alaturi de tinerii piloti din Campionatul National de Slalom Paralel.

Campionatul National de Slalom Paralel - Sibiu 2014
Juniorii Napoca Rally Academy au testat „prototipul“ Dacia Sport la Red Bull Soapbox Race.
Campania “Don’t drink and drive” s-a bucurat de succes pe Strada BT in centrul vechi.
Napoca Rally Academy sustine si pilotii tineri care concureaza in Campionatul National de Slalom Paralel.

Weekendul care tocmai a trecut a fost unul plin pentru echipa Napoca Rally Academy. Florin Tincescu si Vlad Cosma au luat startul la Red Bull Soapbox Race, Marco Tempestini, Simone Tempestini si Bogdan Marisca au promovat campania “Don’t drink and drive”, iar la Sibiu, Danny Ungur a fost alaturi de tinerii piloti din Campionatul National de Slalom Paralel.

Echipa Napoca Rally Academy a fost in acest weekend pe Strada BT, in Centrul Vechi din Bucuresti, pentru a continua campania de siguranta rutiera initiata impreuna cu Banca Transilvania.

Timp de trei zile, Marco Tempestini, Bogdan Marisa, Simone Tempestini si ceilalti membri ai echipei NRA au incercat sa atraga atentia asupra pericolelor consumului de alcool la volan. “Am avut o serie de ochelari speciali care simuleaza oboseala, consumul de alcool si de droguri. Cu acestia la ochi, oamenii au putut sa experimenteze constienti cum este sa te urci la volan dupa ce ai consumat alcool, esti obosit sau ai consumat droguri. Sunt sigur ca a fost o experienta inedita si sunt incantat ca am putut sa-I facem sa fie constienti de acest lucru”, a spus Bogdan Marisca, pilot si instructor in cadrul Napoca Rally Academy.

Campania s-a desfasurat concomitent in mai multe baruri, pub-uri și restaurante din Centrul Vechi unde promoteritele NRA au facut inscrieri pentru cei care au dorit sa participe la un concurs de conducere defensiva si au oferit  vouchere Star Taxi celor care vroiau sa ajunga in siguranta acasa dupa o noapte de distractie.

Tot in acest weekend, Florin Tincescu si Vlad Cosma au testat prototipul Dacia Sport in cadrul Red Bull Soapbox Race pe traseul special amenajat pe Calea 13 Septembrie. Fara sa poata testa inainte, Florin Tincescu si Vlad Cosma s-au folosit de acest eveniment pentru a gasi cele mai bune setari pentru etapele viitoare. “Singurii care si-au facut treaba aici am fost noi pilotii. Mecanicii au gresit set-up-ul, pneurile nu au fost cele mai bune pentru conditiile de pe traseu, iar aerodinamica a lasat de dorit. Am adunat insa informatii utile pentru a dezvolta conceptul in viitor si sunt sigur ca la editia viitoare vom avea cel mai rapid concept”, a glumit Florin Tincescu, despre participarea la Red Bull Soapbox Race 2014.

La Sibiu, in acest weekend s-a desfasurat si etapa a patra din Campionatul National de Slalom Paralel, etapa organizata de Napoca Rally Academy. La start au fost 26 de concurenti, printre care si Mattia Tempestini, juniorul NRA luand startul cu aceeasi masina cu care Simone Tempestini a castigat doua titluri in aceasta competitie.

Napoca Rally Academy a continuat si aici programul de sustinere a tinerilor piloti si a sporturilor cu motor si a premiat 10 dintre participantii de anul trecut la Slalom Paralel cu cate un curs de pilotaj sportiv. Cursul s-a desfasurat in acest weekend la Sibiu sub indrumarea sportivilor NRA Danny Ungur, Simone Tempestini si Marc Banca. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii