Publicația Neumáticos y Mecánica Rápida a numit anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance cea mai bună anvelopă a anului în Spania, în fața altor 10 candidate.

Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance
Publicația Neumáticos y Mecánica Rápida a numit anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance cea mai bună anvelopă a anului în Spania, în fața altor 10 candidate.

La cea de-a 15-a ediție a premiilor Anvelopa Anului, anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a primit premiul oferit de publicația Neumáticos y Mecánica Rápida (NMR), la categoria mașini de pasageri înalt competitive. Această recunoaștere a unuia dintre cele mai importante produse marca Goodyear valideazăstrategia mărcii de a se concentra pe inovare și tehnologie pentru a oferi conducătorilor auto cele mai sigure și eficiente produse.

Anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a fost considerată anvelopa numărul 1 la categoria mașini de pasageri, grație echilibrului excelent pe care îl are între performanță și preț, în plus are un rating excelent pe noua etichetă UE pentru anvelope, cu A la aderența pe carosabil umed și B la rezistența la rulare, făcând-o cea mai bine cotată anvelopă de vară de pe piață. Cei din juriu au luat de asemenea în calcul notele mari pe care această anvelopă le are la cei mai importanți parametri: eficiența consumului de carburant și capacitatea de frânare.

“Acest premiu recunoaște eforturile Goodyear de a-și publicita produsele, pentru că anul acesta, în plus față de votul popular, a existat și un juriu format din jurnaliști specializați din industria auto, mulți dintre ei având șansa de a verifica avantajele anvelopei EfficientGrip Performance chiar la lansarea internațională care a avut loc pe pista noastră de teste de la Mireval (Franța) în 2013”, a precizat Hugues Despres, Marketing Director la Goodyear Dunlop Iberia.

Anvelopa EfficientGrip Performance de la Goodyear a câștigat aceast premiu la cea mai competitivă categorie, mașini de pasageri, la care au fost prezente un număr de 11 candidate, călcând pe urmele anvelopei Goodyear Eagle F1 Asymmetric2, care și-a adjudecat același premiu în 2011. Iar acesta nu este singurul premiu pe care îl primește o anvelopă din linia de produse EfficientGrip; anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV a fost de asemenea aleasă anvelopa anului la categoria SUV/4x4 în 2012.

Premiul “Tire of the Year Award” oferit de publicația Neumáticos y Mecánica Rápida este unul din cele mai importante evenimente anuale recunoscute în rândul service-urilor auto, a distribuitorilor, a presei specializate din industria auto, care votează cele mai bune anvelope prezentate în ultimele luni. În acest an, pentru prima dată, opinia cititorilor publicației a fost de asemenea luată în calcul, aceștia putând vota prin email. 

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii