Echipa Autotehnica a fost prezenta in weekendul 11-12 octombrie la etapa disputata pe Valea Cetatii “Trofeul Rasnov”.

Echipa Autotehnica
Echipa Autotehnica a fost prezenta in weekendul 11-12 octombrie la etapa disputata pe Valea Cetatii “Trofeul Rasnov”. Vremea a fost frumoasa insa suprafata de rulare ne-a facut surpize, asfaltul fiind pe anumite portiuni umed iar pe altele uscat, fapt ce a generat dificultati in alegerea anvelopelor corespunzatoare. Cursa a fost una spectaculoasa, foarte stransa, pilotii nostrii clasandu-se dupa cum urmeaza:
  • Paul Andronic s-a clasat pe locul 4 la grupa H4 si locul 5 in clasamentul Open;
  • Bogdan Cuzma s-a clasat pe locul 2 la grupa H2 ducand o lupta stransa pentru podiumul grupei;
  • Adrian Iliescu, din pacate a suferit o iesire in decor neputand finaliza etapa, fapt ce a afectat punctajul final, Autotehnica obtinand locul 4 in clasamentul echipelor.
Odata cu incheierea etapei de la Rasnov s-a incheiat si anul competitional 2014, un an solicitant dar si fructuos, in care nu am intampinat probleme tehnice majore, ne-am disputat sansa la fiecare etapa, am castigat dar am si pierdut, insa in final asta inseamna sportul. Printre altele, anul acesta am invatat ca trebuie sa avem o gama cat mai diversificata de anvelope corespunatoare fiecarei suprafete de rulare pentru a ne optimiza timpul la maxim.

La inceputul anului competitional 2014 echipa a avut urmatoarea componenta: Paul Andronic grupa H4, Valentin Stanciu grupa H2 si Adrian Iliescu grupa A4 urmand ca de la etapa a V-a “Trofeul Teliu” sa se schimbe componenta echipei, Valentin Stanciu fiind inlocuit de Bogdan Cuzma in cadrul grupei H2.

Finalul anului competitional ne-a adus urmatoarele rezultate:
  • Paul Andronic a incheiat sezonul pe locul 2 la grupa H4 si locul 3 in clasamentul Open;
  • Bogdan Cuzma locul 2 la grupa H2;
  • Adrian Iliescu locul 1 grupa A4;
  • Echipa Autotehnica a obtinut locul 2 in clasamentul echipelor.
Astfel, datorita rezultatelor bune ale intregii echipe, stransei colaborari intre pilotii nostrii precum si datorita suportului tehnic de exceptie am incheiat un an competitional frumos, in care am reusit sa ne atingem obiectivele.

Speram ca anul competitional 2015 sa fie la fel de competitiv, incitant si de ce nu, sa ne ajute sa ne imbunatatim performantele atat din perspectiva solutiilor tehnice alese cat si din  perspectiva timpilor realizati.

Vrem sa multumim pentru sutinere sponsorilor nostrii: Motul, OMV Petrom, Motec Romania, Fan Courier, Service Univers, Race Auto Service, P&P Lubricants, Pol Distribution.

Sursa: Autotehnica.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii