Noul MINI oferă o atracţie instantanee, dar este şi foarte bine echipat pentru a fi fascinant pe termen lung. În ceea ce-i priveşte pe cititorii revistei auto "Auto Bild Klassik", ultima generaţie a automobilului premium de clasă mică are deja tot ce îi trebuie pentru a deveni un clasic de durată.

Noul MINI
Noul MINI oferă o atracţie instantanee, dar este şi foarte bine echipat pentru a fi fascinant pe termen lung. În ceea ce-i priveşte pe cititorii revistei auto "Auto Bild Klassik", ultima generaţie a automobilului premium de clasă mică are deja tot ce îi trebuie pentru a deveni un clasic de durată. Aceştia au votat noul MINI "Classic of the Future" (Clasicul Viitorului) în categoria automobilelor de clasă mică şi compactă. Datorită acestor voturi, noua ediţie a originalului britanic a fost distinsă cu "Golden Classic Steering Wheel".

Despre foarte puţine automobile se poate spune că au acele proprietăţi care le deosebesc clar de actualul mediu concurenţial, în timp ce îşi demonstrează potenţialul clasic încă de timpuriu. Noul MINI are tot ce îi trebuie: o tradiţie unică a mărcii, statutul actual de original al segmentului premium din clasa mică şi tehnologie de pionierat. Chiar şi la 55 de ani după lansarea versiunii clasice Mini, principiul de bază al mărcii - utilizarea inteligentă a spaţiului - şi manevrabilitate agilă, cunoscută drept sentiment go-kart, nu şi-au pierdut nimic din atracţie. Designul autentic, stilul unic şi plăcerea condusului sunt calităţi perene care oferă şi noului MINI o atracţie de durată.

Acesta este al cincilea an în care "Golden Classic Steering Wheel" este decernat. Premiul se bazează pe rezultatele voturilor cititorilor "Auto Bild Klassik", sondaj în care sunt rugaţi să-şi aleagă favoritele în mai multe categorii, inclusiv "Classics of the Year" (Clasicul Anului), "Find of the Year" (Descoperirea Anului), "Restoration of the Year" (Restaurarea Anului) şi "Classic of the Future" (Clasicul Viitorului). Astfel, printre câştigători se numără nu doar automobile emblematice pentru istoria auto, rarităţi spectaculoase şi specimene exotice salvate de la dispariţie, ci şi modele actuale a căror atracţie specială pentru cele mai noi generaţii de pasionaţi este deja evidentă.

"Golden Classic Steering Wheel" este al doilea premiu de acest fel pe care noul MINI îl primeşte în decurs de câteva luni, după ce a câştigat în primăvară voturile cititorilor "Motor Klassik". De această dată, noul MINI a ocupat primul loc în clasamentul automobilelor de clasă mică şi a fost votat şi "Classic of the Future".

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii