Pisa Motors, din 2014 importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio, participă în premieră la ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii, programat în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, la Romaero Băneasa.

Piaggio
Pisa Motors, din 2014 importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio, participă în premieră la ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii, programat în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, la Romaero Băneasa.  

La ediția din acest an a SAB & Accesorii, Pisa Motors va expune, în premieră, o mare parte din gama de vehicule comerciale Piaggio disponibilă pe piața din România. “Ape și Porter sunt cele două game principale de vehicule utilitare Piaggio și vom expune modele reprezentative cu ocazia primei particpări la Salonul Auto București. Obiectivul nostru este să dăm o nouă dimensiune pe piața auto din perspectiva utilității și rentabilității, prin comercializarea vehiculelor comerciale Piaggio în România”, a spus Florin Pârvu, manager general Pisa Motors.

Prin gamele disponibile, Porter în primul rând dar și Ape, Piaggio își consolidează reputația de constructor al unor vehicule remarcabile prin fiabilitate, accesibilitate și versatilitate. Aceste vehicule comerciale de dimensiuni mici își dovedesc  eficiența practică și economică în sectorul transporturilor ușoare, fiind disponibile în mai multe versiuni de carosare. Rentabilitatea specifică Piaggio se manifestă atât la nivelul prețului, al capacităților sale - sarcina utilă superioară alături de un grad ridicat de manevrabilitate, cât și  în ceea ce privește consumul.

Pisa Motors va expune în premieră în România un Piaggio Maxxi transformat într-o mașină de intervenție rapidă în spații înguste și centre aglomerate. Modelul Piaggio Maxxi se remarcă prin posibilitățile multiple de personalizare, aceasta fiind doar una dintre ele.

La standul Pisa Motors va fi expus și modelul Piaggio Porter Maxxi Tipper SL Diesel, versiunea rabatabilă, care are o sarcină utilă de 1.200 kg. Prețul de listă al acestui model este de 18.628 Euro, dar pe perioada Salonului beneficiazaă de o reducere de peste 3.000 Euro.

Pentru a demonstra numeroasele posibilități de personalizare, Pisa Motors va expune și versiunea Piaggio Porter Maxxi Diesel Box, un model cu un volum de încărcare de 6,2 mc și o sarcină utilă de 850 kg. Prețul de listă al acestei versiuni este de 19.770 Euro, dar pe perioada SAB & Accesorii 2014 va avea o reducere de peste 3.000 Euro.

Și modelul Piaggio Porter Extra, pe benzină + GPL, cu o sarcină utilă de 850 kg și numeroase dotări opționale vine cu o reducere de 1.465 Euro din prețul de listă. Modelul Piaggio Porter PickUp Diesel, cu o sarcină utilă de 830 kg, va avea o reducere de 2.925 Euro pe perioada SAB & Accesorii 2014.

 “Datorită multiplelor modalități de personalizare, vehiculele comerciale Piaggio reprezintă o soluție utilă pentru activități de transport, construcții, agricultură, distribuție, curierat sau vânzări, dar și în acțiuni de divertisment, activități promo-publicitare, întreținerea spațiilor verzi, comerț și lista poate continua. Avem o soluție utilă pentru orice tip de business și cred că acesta este principalul atu al mărcii Piaggio. Venim la SAB & Accesorii 2014 pentru a prezenta gama noastră și avem în plus o serie de discounturi special cu această ocazie”, a mai adăugat Florin Pârvu.

Toate vehiculele comercializate de Pisa Motors vin cu doi ani garanție. Ediția din acest an a Salonului Auto București & Accesorii este programată în perioada 23 octombrie – 2 noiembrie la Romaero Băneasa.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii